Έφαγε τριάρα με μοιραίο τον Σωκράτη η Άρσεναλ

από Γιώργος Γκάτος

Η ομάδα της Βρετάνης, εκμεταλεύτηκε την αποβολή του Σωκράτη στο 41’ και γύρισε τούμπα το ματς, παίρνοντας σπουδαία νίκη με 3-1!

Σύστημα, να πετάει το πρώτο ματς των νοκ-άουτ φέτος στο Europa League, έχει η Άρσεναλ, αλλά απόψε τα έκανε… ρόιδο και βρίσκεται στα σχοινιά.

Όπως στο πρώτο παιχνίδι κόντρα στην Μπάτε στην φάση των «32» (ήττα με 1-0) έτσι και στη Βρετάνη, η ομάδα του Έμερι εμφανίστηκε κατώτερη των περιστάσεων, έπαιξε με τη φωτιά και κάηκε. Πλέον καλείται να κάνει νέα ανατροπή, αυτή τη φορά με υπέρβαση, για να πάρει την πρόκριση.

Απέναντι στη Ρεν έδωσε… δικαιώματα και την πάτησε. Οι Γάλλοι πήραν σπουδαία νίκη με 3-1 και μάλιστα με ανατροπή και έχουν το πάνω χέρι στη μάχη για τους «8»

Οι «κανονιέρηδες» προηγήθηκαν νωρίς, έχασαν δυο καλές ευκαιρίες στο ματς για ένα δεύτερο τέρμα, αλλά μετά την αυστηρή αποβολή του Σωκράτη στο 41’ με δεύτερη κίτρινη κατέρρευσαν, δίνοντας την ευκαιρία Ρεν να μετατρέψει τη βραδιά σε θρίαμβο.

Μάλιστα, έσπασε και η παράδοση που ήθελε να μην χάνει απέναντι σε γαλλικές ομάδες, αφού αυτή ήταν η πρώτη μετά από δέκα ματς κόντρα σε Γάλλους.

Προτεινόμενα Άρθρα