Νέα ήττα για τον Ηρακλή, δεύτερος ο Απόλλωνας Λάρισας

από Γιώργος Γκάτος

Τελειωμό δεν έχει ο κατήφορος για τον Ηρακλή που έχασε από τον Απόλλωνα Λάρισας (1-0) και υποχώρησε στην 10η θέση της βαθμολογίας.

Οι Θεσσαλοί, με γκολ του Μπραμπίγια στο 76′ με απευθείας εκτέλεση φάουλ, βρήκαν τη λύση και άφησαν και πάλι τους Κυανόλευκους που παραπαίουν στο μηδέν. 

Το συγκρότημα του Αριάν Μπελά με το τρίποντο αυτό σκαρφάλωσε στους 39 βαθμούς και σε συνδυασμό με την ήττα του Βόλου στην Κρήτη από τον Εργοτέλη μείωσε την απόσταση από την πρώτη θέση στους πέντε βαθμούς. 

Το παιχνίδι από πλευράς θεάματος ήταν κάκιστο σε ολόκλητη τη διάρκειά του. Οσον αφορά την εικόνα του αγώνα οι γηπεδούχοι είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων, όμως οι Κυανόλευκοι, κατάφεραν να κλείσουν τους διαδρόμους γύρω από την περιοχή τους με αποτέλεσμα να μην απειληθούν ιδιαίτερα. 

Στο ίδιο μοτίβο κύλησε και το δεύτερο ημίχρονο, οι ευκαιρίες δεν ερχόντουσαν, οι δύο αντίπαλοι έδειχναν να νοιάζονται πιο πολύ να κρατήσουν το μηδέν στην άμυνά τους παρά να σκοράρουν. Ολα αυτά μέχρι και το 76′ όταν από μια στημένη φάση οι γηπεδούχοι πέτυχαν το ζητούμενο. Ο Ηρακλής δεν είχε… απάντηση μέχρι και το φινάλε του αγώνα και μοιραία γνώρισε μία ακόμα ήττα.

Με την ήττα τους αυτοί οι Θεσσαλονικείς έπεσαν στην 10η θέση της βαθμολογίας και πλέον έχουν «μπλέξει» για τα καλά, αφού κινδυνεύουν ακόμα και με αγωνιστικό υποβιβασμό, απέχουν μόλις τρεις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη. 

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Αριάν Μπελά): Μαντζάρης, Σκούπρα, Καρατάσιος, Σουλιώτης, Τασιούλης, Λίταινας, Λουκάο (90′ Κοντοές), Ράμος, Χαντζής, Κουρτεσιώτης, Μπραμπίγια (82′ Γκουτρουμπής).

ΗΡΑΚΛΗΣ (Μανουέλ Ρόκα): Καχριμάν, Κουτρομάνος, Βιτλής, Γιαννίτσης, Ζιαμπάρης (78′ Ρόβας), Μουνιόθ, Καζναφέρης, Ντούνης (70′ Κλέιτον), Παναγιωτούδης, Παυλίδης (58′ Νιαμπούγιου), Μπορίκο.

Προτεινόμενα Άρθρα