Απίστευτο!!! Σιδηρόπουλος στο Ολυμπιακός-ΑΡΗΣ, ξένος σε άλλα

από AllAboutARIS

Ο Τάσος Σιδηρόπουλος ορίστηκε να διευθύνει τον αγώνα στο "Γ. Καραισκάκης" ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΑΡΗ, την ώρα που η ΚΕΔ αποφάσισε να ορίσει ξένο διαιτητή στον αγώνα Π.Α.Ο.Κ.-Ατρόμητος, παιχνίδι που σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί…. ντέρμπι.

Συγκεκριμένα ο Τάσος Σιδηρόπουλος θα είναι ο διαιτητής του αγώνα Ολυμπιακός-ΑΡΗΣ με βοηθούς τους Πολυχρπονη Κωσταρά και Δημήτρη Γκάγκα, με τέταρτο τον Γιώργο Τάση.
Ο συγκεκριμένος διαιτητής σφύριξε επίσης στον αγώνα των δύο ομάδων στον πρώτο γύρο στο “Κλ. Βικελίδης”, αλλά και στον αγώνα Κυπέλλου με τον Π.Α.Ο.Κ. στο γήπεδο της Τούμπας, δύο παιχνίδια όπου ο ΑΡΗΣ έχει παράπονα από την διαιτησία του. 
Το απίστευτο πάντως είναι ότι την ώρα που η ΚΕΔ αρνήθηκε το αίτημα του ΑΡΗ για ξένους διαιτητές στα δικά του ντέρμπι, λόγω… χρημάτων, όρισε ξένο στον αγώνα του Π.Α.Ο.Κ. με τον Ατρόμητο το οποίο σίγουρα δεν μπορεί να χαρακτηριστεί ως… ντέρμπι και υψηλής σημασίας. Αν θα έπρεπε να οριστεί ξένος διαιτητής σε κάποιον αγώνα, αυτός σίγουρα θα ήταν του Ολυμπιακού με τον ΑΡΗ. Αλλά μάλλον ο κ. Περέιρα λειτουργεί διαφορετικά όταν πρόκειται για τον ΑΡΗ και αλλιώς απέναντι σε… κάποιους.

Προτεινόμενα Άρθρα