Για το απόλυτο θαύμα στο Παρίσι η "λαβωμένη" Γιουνάιτεντ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Παρά τις σημαντικές απουσίες των Καβάνι και Νεϊμάρ, η Παρί κατάφερε να φύγει αλώβητη από το "Ολντ Τράφορντ" και με το υπέρ της 2-0 διατηρεί τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί για την πρόκριση στους "8".

Παρά τις σημαντικές απουσίες των Καβάνι και Νεϊμάρ, η Παρί κατάφερε να φύγει αλώβητη από το “Ολντ Τράφορντ” και με το υπέρ της 2-0 διατηρεί τον τίτλο του αδιαφιλονίκητου φαβορί για την πρόκριση στους “8”. Στον αντίποδα, η Γιουνάιτεντ καλείται να θυμηθεί κάτι από τις βραδιές εποχής Φέργκιουσον και να πετύχει κάτι που εκ προοιμίου φαντάζει αδύνατο, τηρουμένου των πολλών και σημαντικών απουσιών της. Χωρίς τα δυο μεγάλα τους όπλα εκ νέου οι γηπεδούχοι, δεν υπολογίζει τους τραυματίες Βαλένσια, Μάτιτς, Λίνγκαρντ, Μαρσιάλ, Μάτα, Ερέρα και τον τιμωρημένο Πογκμπά ο Σόλσκιερ. Διαιτητής της συνάντησης θα είναι ο Σλοβένος Νταμίρ Σκόμινα.

Το 2-1 του πρώτου αγώνα στη Ρώμη αφήνει ανοικτούς λογαριασμούς σε Πόρτο και Ρόμα ενόψει του αποψινού επαναληπτικού στην Πορτογαλία. Ο νεαρός Ζάνιολο έδωσε προβάδισμα δυο τερμάτων στην ιταλική ομάδα και το γκολ του Αντριάν κράτησε τους “δράκους” μέσα στο παιχνίδι της πρόκρισης. Χωρίς σημαντικές απουσίες θα παραταχθούν οι δυο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του “Ντραγκάο”. Ο Τούρκος Τσουνέιτ Τσακίρ θα είναι ο “άρχοντας” της αναμέτρησης.

Αναλυτικά το σημερινό πρόγραμμα και οι μεταδόσεις των αγώνων:

Παρί Σεν Ζερμέν – Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ (22:00, Cosmote Sport 2)

Πόρτο – Ρόμα (22:00, Cosmote Sport 1)

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα