Καστρίτης: "Ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές, πάση θυσία νίκη με τον Κολοσσό"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Γιάννης Καστρίτης έμεινε ικανοποιημένος από την εμφάνιση των "Κίτρινων" και στη συνέχεια τόνισε την σημαντικότητα του επόμενου αγώνα

Αναλυτικά, η τοποθέτηση του προπονητή του ΑΡΗ:

“Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη δίκαιη νίκη σήμερα. Πέρα από τον βαθμό δυσκολίας που είχε το σημερινό παιχνίδι γιατί είχαμε να αντιμετωπίσουμε εκτός έδρας ένα πάρα πολύ ισχυρό αντίπαλο, είχαμε την ιδιαιτερόρητα ότι προερχόμαστε από μια μακρά διακοπή, ειδικά σε ένα σημείο του πρωταθλήματος που είχαμε βρει τον ρυθμό μας. Τα παιδιά είχαν δουλέψει πάρα πολύ στη διάρκεια της διακοπής, οπότε είχαμε ένα ερωτηματικό για το πως θα επανεμφανιστούμε στην έναρξη του πρωταθλήματος. Μπορούμε να είμαστε ευχαριστημένοι σε γενικές γραμμές, παρά το γεγονός ότι το παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς. Ειδικά στο αμυντικό κομμάτι και συγκεκριμένα στο αμυντικό transition, έναν τομέα που ο Ολυμπιακός είναι πάρα πολύ επικίνδυνος. Σκόραραν 19 πόντους από αιφνιδιασμούς στο πρώτο ημίχρονο και αυτό μας πλήγωσε.

Για ακόμη μια φορά, τα παιδιά μας έδειξαν τη πίστη στην ομάδα και επέστρεψαν πιο συγκεντρωμένοι στο δεύτερο ημίχρονο. Φτάσαμε μέχρι το τέλος του τέταρτου δεκαλέπτου να διεκδικούμε με λίγη τύχη, ίσως και κάτι καλύτερο. Δυστυχώς, οι λεπτομέρειες παίζουν ρόλο σε τόσο κλειστά παιχνίδια. Ο Ολυμπιακός πήρε πιο σωστές αποφάσεις στο τέλος του παιχνιδιού και δίκαια έφτασε στη νίκη.

Εμείς έχουμε ακόμα εννιά παιχνίδια μπροστά μας, με πρώτο και πιο σημαντικό το παιχνίδι κόντρα στον Κολοσσό, την επόμενη αγωνιστική στην έδρα μας, μπροστά στον κόσμο μας. Θέλουμε πάση θυσία τη νίκη. Προς αυτή τη κατεύθυνση θα προετοιμαστούμε όλη την εβδομάδα και θα δώσουμε το 100% του εαυτού μας για να το πετύχουμε”.

Προτεινόμενα Άρθρα