"Ψημένος" από… την αρχή

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η δήλωση του Λίντσεϊ Ρόουζ για την επιθυμία του να παραμείνει στον ΑΡΗ, έρχεται μόλις έναν μήνα μετά τον δανεισμό του σε αυτήν. Και για αυτό είναι αξιοσημείωτη.

Δεν τυχαίνει πολλές φορές ένας ποδοσφαιριστής να εισέρχεται σε ένα νέο περιβάλλον και να προσαρμόζεται τόσο γρήγορα. Και όχι μόνο αγωνιστικά. 

Ο Γάλλος στόπερ έχει… ψηθεί με τον ΑΡΗ από τις πρώτες κιόλας μέρες. Μπορεί να ακούγεται κάπως υπερβολικό, αλλά είναι η πραγματικότητα. Τόσο με το κλίμα στην ομάδα όσο και με τον κόσμο στον οποίο κάνει αναφορά με κάθε ευκαιρία. 

Από τη στιγμή κιόλας που μπήκε με το καλημέρα στα βασικά πλάνα του Παντελίδη και παραμένει σταθερός σε αυτά, έχει ακόμη έναν λόγο για να χαμογελάει. Διότι βρήκε μία ομάδα που τον εμπιστεύεται και στην οποία αποδίδει αρκετά καλό ποδόσφαιρο, έχοντας ταιριάξει τόσο με τον Δεληζήση όσο και με τον Βέλεθ. 

Ο Γάλλος έχει μεταφέρει αυτό τον ενθουσιασμό στην οικογένεια αλλά και τους δικούς του άνθρωπους. Μέχρι και σε πρώην συμπαίκτες του, τους οποίος μάλιστα μεταξύ σοβαρού και αστείου… παροτρύνει να έρθουν στη Θεσσαλονίκη.

Αφού ο παίκτης θέλει, τώρα είναι στο χέρι του ΑΡΗ να τον κρατήσει κιόλας εφόσον τον θέλει, με τους ανθρώπους της ομάδας να έχουν πολύ θετική γνώμη μέχρι στιγμής. Δεν είναι τόσο το θέμα για τον ΑΡΗ να τα βρει με τον 26χρονο στόπερ -το συμβόλαιό του δεν είναι πολύ μεγάλο- αλλά με τη Λοριάν στην οποία ανήκει ο ποδοσφαιριστής μέχρι το 2020 και έχει ορίσει συγκεκριμένη ρήτρα. Εφόσον αποφασίσει φυσικά να τον διατηρήσει στην ομάδα και τη νέα σεζόν.

Προτεινόμενα Άρθρα