"Έκλεψε" βαθμό η Βέρντερ (vid)

από AllAboutARIS

Η Βόλφσμπουργκ όντας ανώτερη από τη Βέρντερ βρέθηκε να προηγείται, όμως οι φιλοξενούμενοι έφτασαν στην ισοφάριση στο 74′ και της στέρησαν τη δυνατότητα να ανεβεί στη βαθμολογία.

Μια καλή εμφάνιση έκανε η Βόλφσμπουργκ απέναντι στη Βέρντερ Βρέμης και δίκαια βρέθηκε να προηγείται στο σκορ. Ωστόσο, δεν διαχειρίστηκε σωστά το προβάδισμά της και οι… λύκοι έμειναν με την μπουκιά στο στόμα, καθώς το ματς έληξε ισόπαλο 1-1.

Η Βόλφσμπουργκ ξεκίνησε το παιχνίδι με μεγαλύτερη επιθετικότητα σε σχέση με την Βέρντερ. Μάλιστα, βρήκε δίχτυα στο 16′, όμως ο σκόρερ Βέγκχορστ ήταν οφσάιντ. Οι «λύκοι» συνέχισαν να ψάχνουν το γκολ, όμως σπατάλησαν τις ευκαιρίες του και το ημίχρονο έληξε χωρίς σκορ.

Παρόμοια ήταν η εκκίνηση και στο δεύτερο μέρος. Εντούτοις, το γκολ του Μπρουκς έπειτα από ωραία εκτέλεση φάουλ του Άρνολντ μέτρησε και αυτήν τη φορά η Βόλφσμπουργκ πήρε προβάδισμα. Μετά το 1-0 η εικόνα το παιχνιδιού άλλαξε άρδην, με την Βέρντερ να αποφασίζει να βγει μπροστά για την ισοφάριση. Η αναζήτηση του 1-1 αποδείχτηκε επιτυχής για τους φιλοξενούμενους, καθώς έφτασαν σε αυτό στο 74′ με τον Κρούζε να εκεταλλεύεται ασίστ του Έγκεσταϊν.

 
Η Βόλφσμπουργκ έχασε την ευκαιρία να αναρριχηθεί στην 5η θέση της βαθμολογίας και με την ισοπαλία ισοβαθμεί στην 6η θέση με τη Λεβερκούζεν. Από την πλευρά της η Βέρντερ παραμένει στη 10η θέση, μακριά από τα ευρωπαϊκά εισιτήρια.

Προτεινόμενα Άρθρα