Όνειρα… για σεντόνι η Αταλάντα

από AllAboutARIS

Η Αταλάντα πήρε μια πειστική και εμφατική νίκη (3-1) -και μάλιστα με ανατροπή- επί της Φιορεντίνα στο Μπέργκαμο για την 26η αγωνιστική της Serie A, «πάτησε» στην 6η θέση και πλέον ονειρεύεται ακόμη και τετράδα!

Επιστροφή στις νίκες μετά από δύο σερί ήττες για την εξαιρετική φέτος Αταλάντα του Τζιαν Πιέρο Γκασπερίνι, η οποία ανέτρεψε το εις βάρος της σκορ και πήρε το «τρίποντο» με… τρίμπαλο επί της Φιορεντίνα. Λίγες μέρες μετά το μεταξύ τους 3-3 για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ιταλίας, αυτή τη φορά οι δύο ομάδες προσέφεραν ξανά γκολ και καλό θέαμα στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Serie A.

Μόλις στο 3′ ο Μουριέλ έβαλε μπροστά τους «βιόλα» που στη συνέχεια έχασαν κι άλλες ευκαιρίες για μεγαλύτερο προβάδισμα, όμως από τη στιγμή που ο Ίλισιτς ισοφάρισε στο 28′ για τους γηπεδούχους, στη συνέχεια η αήττητη για δέκα ματς Φιορεντίνα παραδόθηκε στις ορέξεις τους. Ο Γκόμες στο 34′ πέτυχε ένα υπέροχο γκολ για το 2-1. ενώ στο 59′ ο Χούσενς ολοκλήρωσε με το κεφάλι την ανατροπή. Πλέον, ο σύλλογος του Μπέργκαμο βρέθηκε στους 41 βαθμούς και την 6η θέση που στέλνει στο Europa, ενώ βρίσκεται μόλις στο -6 από την τετράδα του Champions League και φυσικά… κάνει όνειρα!

Προτεινόμενα Άρθρα