Χιμένεθ: "Χάσαμε, επειδή ο ΑΡΗΣ ήταν ανώτερος"

από AllAboutARIS

Στην ανωτερότητα του ΑΡΗ και στην ένταση με την οποία έπαιξε, στάθηκε ο κόουτς της Α.Ε.Κ., Μανόλο Χιμένεθ.

“Δεν θα πω δικαιολογίες, ο ΑΡΗΣ υπήρξε ανώτερος σε δύο φάσεις πολύ σημαντικές στο παιχνίδι. Πρώτον έπαιξε πολύ πιο δυνατά και δεύτερον, έχει έναν ποδοσφιριστή τον οποίο γνωρίζω πάρα πολύ καλά, τον Ματίγια, που κάθε φορά που εκτέλεσε κάποιο φάουλ ή κόρνερ, ήταν πολύ επικίνδυνο, για την ομάδα μας. Ο ΑΡΗΣ δίκαια κέρδισε το σημερινό παιχνίδι. το πρόβλημα είναι αυτό που λέω ότι, πρέπει να παίξεις με τον Μπακάκη ή τον Γκάλο στ’ αριστερά. Το Πρόβλημα είναι ότι μας λείπει ο Χουλτ και ο Λόπες. Φυσικά και οι απουσίες είναι πολύ σημαντικές, αλλά το παιχνίδι το χάσαμε επειδή ο ΑΡΗΣ έπαιξε με περισσότερη ένταση και ήταν πολύ αποτελεσματικός στα στημένα.” Είπε, αρχικά

Αν οι παίκτες του, έχουν χάσει το κίνητρο, στο πρωτάθλημα: “Αυτό το λέτε εσείς. Δεν υπάρχει τέτοιο πράγμα.”

Γιατί προχώρησε σε τόσες αλλαγές της διάταξης: “Μας έλλειπε ένα αριστερό στόπερ και ένα αριστερό μπακ.”

Για το γεγονός ότι μετά από ένα καλό ματς με τον Ατρόμητο, η ομάδα του δεν έκανε ούτε μία τελική, στην εστία: “Είχαμε την κατοχή, αλλά χωρίς να είμαστε αποτελεσματικοί. Δεν καναμέ πολλές ευκαιρίες, ούτε ο ΑΡΗΣ έκανε, αλλά ήταν ανώτερος. Με τον Ατρόμητο κάναμε πολλές ευκαιρίες, σήμερα, όχι.”

Αν θεωρεί ότι η απόσταση στην πρώτη πεντάδα του βαθμολογικού πίνακα, λέει την αλήθεια: “Προσωπικά βρίσκομαι λίγο παραπάνω από μήνα. Δεν μπορώ να πω αν είναι δίκαιο, για ένα πρωτάθλημα που έχει ξεκινήσει από τον Αύγουστο. ”

Προτεινόμενα Άρθρα