Ιδού η ευκαιρία!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ιδανικό τάιμινγκ απόψε για τους "κιτρινόμαυρους"

Η νίκη στα ντέρμπι συνεχίζει να… αγνοείται για τον ΑΡΗ. Και το αποψινό τάιμινγκ δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο, ώστε να το αλλάξει αυτό…

Εξι μέρες μετά το παιχνίδι της Τούμπας, η ομάδα του Σάββα Παντελίδη υποδέχεται την ΑΕΚ. Το παιχνίδι με το οποίο ανοίγει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής και στο οποίο οι Θεσσαλονικείς θα προσπαθήσουν να διορθώσουν μία “ανορθογραφία” που κρατάει από τον 1ο γύρο του πρωταθλήματος

Παράλληλα βέβαια ο ΑΡΗΣ θέλει να εκμεταλλευτεί ενδεχόμενη ήττα του Παναθηναϊκού και να ξεφύγει ακόμα περισσότερο όσον αφορά την 5η θέση, έχοντας στραμμένο το βλέμμα του και στον 4ο Ατρόμητο.

Επιστροφές και απουσίες για τον Παντελίδη

Ο Μπάσα μπορεί να τέθηκε ξανά στη διάθεση του Σάββα Παντελίδη, αλλά οι απουσίες δεν έλειψαν και πάλι. Ο Τόνσο ήταν και αυτή την εβδομάδα εκτός προπονήσεων. Ο Τζανακάκης είναι τιμωρημένος και έτσι δημιουργεί κενό στο δεξί άκρο της άμυνας, ενώ υπάρχει και η απουσία του Κωνσταντινίδη. Ο Γκαρσία είχε κάποιες ενοχλήσεις τις τελευταίες ημέρες αλλά τελικά τέθηκε στη διάθεση της τεχνικής ηγεσίας.

Το βάθος του ρόστερ πάντως δίνει και πάλι επιλογές στον προπονητή του ΑΡΗ, ώστε να διατηρήσει τη αγωνιστική του φιλοσοφία, περιμένοντας να οδηγήσει την ομάδα στην πρώτη φετινή νίκη της σε ντέρμπι. 

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Younes, Korhut, Nico Martinez, Matilla, Basha, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Φετφατζίδης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Σαββίδης.

Πλήρης η ΑΕΚ στη Θεσσαλονίκη

Ο Κρίστισιτς ήταν το απρόοπτο της τελευταίας στιγμής για την ΑΕΚ. Ο Σέρβος αισθάνθηκε χθες κάποιες ενοχλήσεις στο γόνατο και έτσι δεν ακολούθησε την αποστολή στη Θεσσαλονίκη, όπως και ο ανέτοιμος Τσιγκρίνσκι. 

Η ομάδα του Μανόλο Χιμένεθ προέρχεται από την εμφατική νίκη ψυχολογίας επί του Ατρομήτου για το Κύπελλο, προσπαθώντας να δώσει απαντήσεις μετά τη βαριά ήττα από τον Ολυμπιακό και παράλληλα να “κλειδώσει” την 3η θέση. Ετσι λοιπόν έχει ως πρώτο στόχο τη νίκη απόψε, την ώρα που θα προσπαθήσει να παίξει και καλό ποδόσφαιρο.

Η αποστολή της ΑΕΚ: Μπάρκας, Τσιντώτας, Μπακάκης, Οικονόμου, Γκάλο, Τσόσιτς, Σβάρνας, Αλμπάνης, Σιμόες, Κλωναρίδης, Μάνταλος, Γαλανόπουλος, Άλεφ, Λιβάια, Γιαννιώτας, Μπακασέτας, Πόνσε, Μπογέ.

Προτεινόμενα Άρθρα