O Σολάρι φεύγει, ο Ποκετίνο αναλαμβάνει τη Ρεάλ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σύμφωνα με δημοσίευμα στην Αγγλία ο Σαντιάγο Σολάρι δεν θα συνεχίσει στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης, την τεχνική ηγεσία της οποίας θα αναλάβει ο Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Αυτό αναφέρει το ρεπορτάζ της εφημερίδας “SUN”, που επαναφέρει στο προσκήνιο τον Αργεντινό προπονητή σε ό,τι αφορά τον πάγκο της “βασίλισσας”. 

Ο Σολάρι διαδέχθηκε τον Ζούλε Λοπετέγι αρχικά ως υπηρεσιακός, αλλά στη συνέχεια υπέγραψε συμβόλαιο με την προοπτική να συνεχίσει σε περίπτωση που τα αποτελέσματα ήταν θετικά. 

Οι Μαδριλένοι έμειναν εκτός πρωταθλήματος και κυπελλου και φαίνεται πως πια υπάρχουν δεύτερες σκέψεις για τον μέχρι πριν από μερικούς μήνες προπονητή της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ. 

Έτσι, φαίνεται πως επανεξετάζεται η περίπτωση του Ποκετίνο, ο οποίος αποτελεί μεν διακαή πότο της διοίκησης των Μαδριλένων, αλλά η πρόσληψή του μόνο εύκολη υπόθεση δεν είναι. 

Η “SUN” σημειώνει, πάντως, ότι στην Τότεναμ γνωρίζουν ότι θα είναι δύσκολο να κρατήσουν τον προπονητή τους, παρά το γεγονός ότι δεσμεύεται μαζί τους για άλλα πέντε χρόνια, καθώς και ο ίδιος διαπιστώνει πια πως δεν θα μπορέσει άμεσα να κατακτήσει τίτλο σύντομα… 

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα