"Πρωτάθλημα η Τότεναμ; Μπορεί σε πέντε – δέκα χρόνια"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

O Αργεντινός τεχνικός τόνισε χαρακτηριστικά πως αν η ομάδα του δεν μπορεί να νικήσει τη Μπέρνλι, τότε δεν μπορεί να κάνει όνειρα για πρωτάθλημα.

«Αν θες αλήθεια να διεκδικήσεις τον τίτλο, είτε παίζεις καλά είτε όχι κόντρα σε ομάδες όπως η Μπέρνλι, πρέπει να νικάς. Είμαι απογοητευμένος διότι δεν δείξαμε την ίδια ενέργεια, διάθεση και φιλοδοξία με τη Μπέρνλι. Πρέπει να κοιτάξουμε και να αξιολογήσουμε τους εαυτούς μας, δεν αναζητούμε δικαιολογίες. Όλα αυτά μας κρατάνε πίσω και ίσως χρειαστούν πέντε και δέκα χρόνια εργασίας για να αλλάξει αυτό και να κατακτήσουμε τον τίτλο» ανέφερε αρχικά ο Ποκετίνο, ο οποίος στη συνέχεια μίλησε για το παιχνίδι που έρχεται με την Τσέλσι:

«Το να παίξεις με ομάδες όπως η Τσέλσι και η Άρσεναλ είναι το εύκολο. Σε αυτούς τους αγώνες δεν χρειάζεται ο προπονητής να δώσει κίνητρο στους παίκτες, είναι φυσιολογικό να έχεις από μόνος σου. Αλλά αν δεν έχεις τη διάθεση να το δείξεις αυτό με τη Μπέρνλι, τότε δεν αξίζεις τίποτα.Η πραγματικότητα λέει ότι είναι πολύ δύσκολο να κατακτήσουμε την Πρέμιερ Λιγκ και αυτό γίνεται εξαιτίας μας, όχι τόσο επειδή Λίβερπουλ και Μάντσεστερ Σίτι είναι καλύτερες από εμάς».

Προτεινόμενα Άρθρα