Λάρσον: "Δεν μας ικανοποιεί το αποτέλεσμα"

από AllAboutARIS

Ο Ντάνιελ Λάρσον παραδέχθηκε ότι αυτός και οι συμπαίκτες του δεν φεύγουν ικανοποιημένοι από τον σημερινό αγώνα μιας και θα μπορούσαν να πάρουν κάτι παραπάνω.

Ο Σουηδός επιθετικός των “κιτρνόμαυρων” είπε αρχικά για το γκολ του Βέλεθ: «Ήταν ένα φανταστικό γκολ, καταρχήν ένα εξαιρετικό φάουλ από τον Ματίγια και όταν ο Φραν βρίσκεται σε τέτοιες θέσεις είναι πολύ επικίνδυνος και μπορεί να σκοράρει» και πρόσθεσε: “Παίξαμε καλά και θα μπορούσαμε να πάρουμε κάτι παραπάνω, αν ήμασταν πιο αποφασιστικοί και συγκεντρωμένοι σε ορισμένα σημεία του αγώνα. Κάναμε μεγάλη προσπάθεια, θέλαμε το… κάτι παραπάνω. Φεύγουμε από τον αγώνα και δεν ήμαστε ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα»

Για το πέμπτο αγώνα που αγνοεί την ήττα ο ΑΡΗΣ: «Αυτό το γεγονός αυξάνει την αυτοπεποίθηση μας. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι και όλη η ομάδα δουλεύει σκληρά για να πετύχουμε. Διαθέτουμε καλούς παίκτες και μπορούμε να πάρουμε και άλλες νίκες.

Για την γρήγορη προσαρμογή των τριών νέων παικτών, όπως του ίδιου υπογράμμισε: «Μπήκαμε σε μία καλή ομάδα, το περιβάλλον είναι εξαιρετικό. Όλοι μας βοήθησαν, οι συμπαίκτες μου, οι προπονητές για να μπορέσουμε να μπούμε γρήγορα στην ομάδα. Θέλουμε να συνεχίσουμε έτσι, να γινόμαστε καλύτεροι» ενώ για την φάση στο πρώτο μέρος όπου βγήκαν τέσσερις παίκτες του ΑΡΗ με δύο του ΠΑΟΚ και τον ίδιο να έχει την μπάλα είπε: «Ήθελα να ανοίξω χώρο για τον Ντιγκινί στην αριστερή πλευρά και έκανα το λάθος στο τέλος της προσπάθειας, κράτησα πολύ την μπάλα. Έπρεπε να φροντίσω καλύτερα την μπάλα και δεν πάσαρα σωστά ήταν δικό μου λάθος».

Προτεινόμενα Άρθρα