Στη δική του πλευρά της… σκακιέρας

από Νίκος Παπαδόπουλος

Σε ποιους φαίνεται να έχει καταλήξει ο προπονητής του ΑΡΗ για την αρχική ενδεκάδα της Τούμπας

Οι ορθολογικές επιλογές είναι αυτές που θα χαρακτηρίζουν ακόμη ένα παιχνίδι του ΑΡΗ, παρά τα προβλήματα που κλήθηκε ο Σάββας Παντελίδης για το αποψινό ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Οι απουσίες των Μπάσα, Τόνσο και ο ανέτοιμος Δεληζήσης, οδηγούν τον 53χρονο τεχνικό στις καλύτερες δυνατές επιλογές που μπορεί να “αντλήσει” από το “οπλοστάσιο” του, για τη δική του πλευρά της προπονητικής… σκακιέρας. 

Ξεκινώντας από τα μετόπισθεν, ο Κουέστα θα είναι στο τέρμα. Ο Τζανακάκης θα καλύψει το δεξί άκρο της άμυνας και ο Κόρχουτ το αριστερό. Ο Βέλεθ επιστρέφει στην αρχική ενδεκάδα έπειτα από πέντε αγωνιστικές και θα αγωνιστεί στο πλευρό του Ρόουζ, στο κέντρο της άμυνας. 

Η μεσαία γραμμή στο 4-2-3-1 του Παντελίδη, αναμένεται να έχει το δίδυμο των Σιώπη-Ματίγια απόντος του τιμωρημένου Μπάσα. Γκαρσία και Λάρσον θα είναι οι δύο πλάγιοι επιθετικοί, με τον Ντιγκινί ως μοναδικό προωθημένο και τον Μαρτίνες λίηο πιο πίσω σε ελεύθερο ρόλο. Επιλογή που έχει να κάνει με την έμφαση στην ταχύτητα και την πρόθεση του ΑΡΗ να τρέξει στο ανοικτό γήπεδο. 

Το παραπάνω, είναι το σχήμα που θα παρατάξει εκτός απροόπτου ο προπονητής του ΑΡΗ. Κάτι που μένει να επιβεβαιωθεί σε λίγες ώρες.

Προτεινόμενα Άρθρα