Ντέρμπι… απαντήσεων!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Για την πρώτη τους νίκη σε ντέρμπι οι "κιτρινόμαυροι" του Σάββα Παντελίδη

Ντέρμπι Θεσσαλονίκης… πράξη 3η για φέτος ανάμεσα σε ΑΡΗ και ΠΑΟΚ, οι οποίοι συγκεντρώνουν πάνω τους όλα αυτά βλέμματα αυτό το Σαββατοκύριακο .

Οι δύο “αιώνιοι” της Θεσσαλονίκης αναμετρώνται στις 19:30 (AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, NS1) στο γήπεδο της Τούμπας για την 22η αγωνιστική, σε ένα ντέρμπι όπου το πρώτο “έπαθλο” θα είναι φυσικά το γόητρο. 

Ο ΑΡΗΣ πάει στην έδρα του αντιπάλου του χωρίς βαθμολογικό άγχος, με εγωισμό και κίνητρο. Σε ένα παιχνίδι απαντήσεων για τους παίκτες του Σάββα Παντελίδη, οι οποίοι θέλουν η πρώτη φετινή τους νίκη σε ντέρμπι να έρθει μέσα στην Τούμπα. Και αυτό θα επδιιώξουν. 

Αποφασισμένος παρά τις απουσίες

Δυστυχώς λίγες ημέρες πριν το ντέρμπι, τα προβλήματα δεν έλειψαν για τον ΑΡΗ. Μετά τη δεδομένη απουσία του τιμωρημένου Μπάσα, ο Σάββας Παντελίδης κλήθηκε να διαχειριστεί εκείνη του Τόνσο αλλά και του Δεληζήση ο οποίος ναι μεν συμπεριλήφθηκε στην αποστολή αλλά είναι ανέτοιμος.

Ο Φετφατζίδης (πρόβλημα στη μέση) και Κωνσταντινίδης (γαστρεντερίτιδα) είναι τα προβλήματα της τελευταίας στιγμής για τον προπονητή του ΑΡΗ, ο οποίος θα παρατάξει απόψε ό,τι καλύτερο και ετοίμο έχει στη διάθεσή του. 

Η αποστολή του ΑΡΗ:
 Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Fran Velez, Younes, Korhut, Nico Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ανάκογλου, Σαββίδης.

Άπαντες-παρόντες για τον ΠΑΟΚ

Χωρίς προβλήματα και με μία πλειάδα επιλογών θα υποδεχθεί ο ΠΑΟΚ απόψε τον ΑΡΗ, έχοντας το δικό του βαθμολογικό “μαξιλαράκι” που το0υ επιτρέπει να εστιάσει περισσότερο στο γόητρο του αγώνα.

Οι γηπεδούχοι διανύουν ίσως την καλύτερη περίοδό τους, προερχόμενοι από τη νίκη επί του Ολυμπιακού αλλά και εκείνη κόντρα στον Απόλλωνα Σμύρνης, στοχεύοντας να διατηρήσουν το αήττητό τους στο φετινό πρωτάθλημα. 

Η αποστολή του ΠΑΟΚ: Πασχαλάκης, Μάτος, Βιεϊρίνια, Κρέσπο, Βαρέλα, Ίνγκασον, Σάκχοφ, Μαουρίσιο, Ολιβέιρα, Πέλκας, Καντουρί, Μπίσεσβαρ, Λημνιός, Ζαμπά, Ενρίκε, Ακπόμ, Σφιντέρσκι.


Η “ταυτότητα” του αγώνα

22η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

ΠΑΟΚ-ΑΡΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ: Στάδιο Τούμπας

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Τόρε Χάνσεν

ΒΟΗΘΟΙ: Γιον Μάικλ Κνούτσεν, Μόρτεν Γένσεν

4ος: Μανώλης Σκουλάς (Θεσσαλίας)

Προτεινόμενα Άρθρα