Ο Κλοπ αποθέωσε τον Σόλσκιερ

από Γιώργος Γκάτος

Σε αυτό το πλαίσιο, ο Γιούργκεν Κλοπ μίλησε με κολακευτικά λόγια για τον Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ και για το γεγονός ότι η Γιουνάιτεντ έχει μεταμορφωθεί από την ώρα που ο Νορβηγός έκατσε στον πάγκο της.

“Είμαι προπονητής και ξέρω πως στην δουλειά μας δεν υπάρχουν μαγικά. Δεν μπορείς να αλλάξεις την εικόνα μιας ομάδας απλά με τα λόγια. Όμως είμαστε ευλογημένοι να δουλεύουμε σε ομάδες με πραγματικά καλούς παίκτες και ο Όλε Γκούναρ Σόλσκιερ κάνει πολύ καλή δουλειά. Έχει τον τρόπο να ανεβάζει το επίπεδο και αυτό τον κάνει έναν τέλειο προπονητή για μια κορυφαία ομάδα. Δεν τον ξέρω, μια φορά έχουμε μιλήσει για λίγο”, είπε αρχικά ο Κλοπ.

Για να συνεχίσει αναφορικά με το παιχνίδι της Κυριακής: “Η Μάντσεστερ είναι μια ομάδα που μπορεί να παίζει με διαφορετικό τρόπο ανάλογα την περίσταση. Θα δούμε πως θα παίξουν εναντίον μας. Σε λίγους τομείς δεν είναι καλοί και νομίζω πως έχουν απάντηση για κάθε απειλή εναντίον τους. Θα είναι ένα παιχνίδι που θα κριθεί στη φυσική κατάσταση και θα είναι πολύ απαιτητικό και για τις δύο ομάδες”.

Προτεινόμενα Άρθρα