Οχι κι άσχημα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο απολογισμός του ΑΡΗ στον πρώτο κύκλο αγώνων του 2ου γύρου

Με την έλευση του νέου έτους και την επανέναρξη του πρωταθλήματος προ των πυλών, στον ΑΡΗ είχαν διαχωρίσει τα παιχνίδια που είχαν μπροστά τους από τα ντέρμπι που βρίσκονται στο κατώφλι τους

Συγκεκριμένα οι “κιτρινόμαυροι” έβλεπαν τα πρώτα έξι παιχνίδια του 2ου μισού της σεζόν, συν αυτό της Ξάνθης, ως μία ευκαιρία ώστε να… ρεφάρουν για προηγούμενες γκέλες και να βελτιώσουν τη βαθμολογική θέση τους με στόχο την Ευρώπη. 

Ενα σύνολο δηλαδή επτά παιχνιδιών για να καλύψουν το χαμένο έδαφος και να πάρουν προβάδισμα για την έξοδο τους στην Ευρώπη. Κάτι που κατάφεραν. 

Ο ΑΡΗΣ συγκέντρωσε 14 από τους διαθέσιμους 21 βαθμούς σε αυτά τα παιχνίδια. Δηλαδή τα 2/3 με τέσσερις νίκες, δύο ισοπαλίες και μία ήττα. Αυτή από τον Λεβαδειακό. 

Το αποτέλεσμα στην έδρα των Βοιωτών είναι το μοναδικό ψεγάδι για την ομάδα του Σάββα Παντελίδη σε αυτόν τον πρώτο κύκλο αγώνων του 2ου γύρου. Και αυτό διότι οι δύο ισοπαλίες που έφεραν, είναι ικανοποιητικά αποτελέσματα δεδομένων των συνθηκών κάτω από τις οποίες έγιναν οι αγώνες με Λάρισα (0-0) και Πανιώνιο (1-1). 

Προτεινόμενα Άρθρα