Εβαλε πλάτη… κυριολεκτικά και μεταφορικά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ολο το ποδοσφαιρικό τμήμα, βρίσκεται από χθες στο πλευρό του Δημήτρη Διαμαντόπουλου, μετά την εγχείριση στην οποία υποβλήθηκε.

Εδώ και καιρό ο 30χρονος επιθετικός έκανε υπομονή με τη μέση του. Προσπαθούσε να αποφύγει το χειρουργείο, ειδικά από τη στιγμή που έβλεπε τον Σάββα Παντελίδη να του δίνει ενεργό ρόλο στα πλάνα του. 

Σταδιακά ο προπονητής του ΑΡΗ έδινε στον 30χρονο φορ τις ευκαιρίες που περίμενε με αρκετή υπομονή και με αποκορύφωμα τους αγώνες κόντρα σε Ξάνθη και ΠΑΣ Γιάννινα. Παιχνίδια στα οποία έβαλε πλάτη. Κυριολεκτικά αλλά και μεταφορικά, με πολύ θετικό πρόσημο όσον αφορά την παρουσία του. Μέχρι όμως που η μέση του τον “πρόδωσε” ξανά, για να εξαντληθούν και οι τελευταίες δυνάμεις που είχε και έτσι να περάσει την πόρτα του χειρουργείου. 

Αυτή η προσφορά του, μαζί με τον χαρακτήρα του αλλά και τη δουλειά του καθημερινά, είναι που έχουν φέρει όλο το ποδοσφαιρικό τμήμα δίπλα του και φυσικά τον έχουν κάνει ιδιαίτερα αγαπητό στον κόσμο. Με την ευχή ολων πλέον να επιστρέψει γρήγορα ξανά στα γήπεδα. 

Προτεινόμενα Άρθρα