"Ένα παιχνίδι με ιερό σκοπό"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο κόουτς του ΑΡΗ

Οι δηλώσεις του Γιάννη Καστρίτη

Αναλυτικά ανέφερε:

Για το φιλικό: 

“Πρώτα από όλα ήταν ένα παιχνίδι με ιερό σκοπό. Χαιρόμαστε πολύ που είχε τέτοια ανταπόκριση. Θα θέλαμε να δώσουμε συγχαρητήρια σε όλους όσοι συμμετείχαν σήμερα, αλλά και σε όσους υλοποίησαν την σημερινή διαδικασία. Είδαμε την ενότητα του ΑΡΗ. Ο κόσμος για ένα τέτοιο παιχνίδι έδωσε και εκείνος δυναμικό παρόν. Το ζητούμενο είναι, σε τέτοιες περιπτώσεις να βοηθούμε όλοι να επιστρέψει ο Δημήτρης δυνατός κοντά μας. “

Για την παρουσία του Νίκου Γκάλη:

“Η παρουσία του Νίκου Γκάλη σε αυτό το γήπεδο είναι ένα τεράστιο γεγονός. Όλοι γνωρίζουμε το μέγεθος του ονόματος του και το τι σημαίνει για τοιν ΑΡΗ. Η παρουσία του σημαίνει πολλά για εμάς σήμερα. “

Έχω πει πολλές φορές πως είμαι πολύ μικρός για να μιλήσω για τον ΑΡΗ, τον κόσμο του, τον κύριο Ιωαννίδη και τον Νίκο Γκάλη. Να βάλουμε όλοι ένα μικρό λιθαράκι στην προσπάθεια συνέχισης της ιστορίας του ΑΡΗ. 

Για την κατάσταση της ομάδας:

“Σήμερα θέλαμε σταδιακά οι αθλητές μας να μπουν σε διαδικασία παιχνιδιού. Το σημαντικό είναι πως έσπασε η ρουτίνα των προπονήσεων και να προετοιμαστούμε και για ακόμη ένα φιλικό το Σάββατο. Προσπαθούμε να μείνουμε προσηλωμένοι στον στόχο μας. Το δύσκολο είναι για τα παιδιά που είναι αθλητές και θέλουν να αγωνίζονται. 

Να είναι όλοι ενωμένοι, στην ίδια σελίδα και να είμαστε όλοι με κοινό στόχο. Ξέρουμε την ταυτότητα της ομάδας, το DNA της και θα δουλέψουμε για να το συνεχίσουμε. Μπορεί να λείπει ο Λευτέρης, όμως θελουμε να διατηρήσουμε την αμυντική ταυτότητα της ομάδας. 

Θα έχουμε ακόμη ένα φιλικό την επόμενη εβδομάδα, μόλις οριστικοποιηθεί θα γνωρίζετε περισσότερα. “

Προτεινόμενα Άρθρα