Η… κιτρινόμαυρη πίτα του AllAboutARIS! (pics)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η χθεσινή βραδιά ήταν διαφορετική και σαφώς πιο χαλαρή για την οικογένεια του AllAboutARIS. Τα τηλέφωνα μπήκαν για λίγο στην άκρη και ο λόγος ήταν απλός.

Το Νο1 ειδησεογραφικό σάιτ του ΑΡΗ έκοψε την πίτα του. Και αυτό δεν θα μπορούσε να γίνει πουθενά αλλού παρά στο…σπίτι του. Δηλαδή το “Κλεάνθης Βικελίδης” και το εστιατόριο “Vamos”.

Ο πολύ ωραίος, φιλόξενος και ανακαινισμένος χώρος του γηπέδου, “προϊόν” της προσπάθειας του Γιώργου Λαζαρίδη, ήταν αυτός που φιλοξένησε την οικογένεια του AllAboutARIS, με τους Πέτρο και Εύα να φροντίζουν για όλες τις λεπτομέρειες. 

Δεν ξέρουμε αν ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γνώριζε που ήταν το φλουρί απο την βασιλόπιτα των ζαχαροπλαστείων Νικολαΐδη στον Εύοσμο. Διότι κέρδισε το φλουρί (στημένο σίγουρα) αλλα τουλάχιστον τα δώρα δεν τα κράτησε και τα…κλήρωσε, με τον Κωνσταντινο Τσιπτσιο να…κερδιζει σε δεύτερο χρόνο.

Ευχή δική μας, είναι να είμαστε και του χρόνου γεροί, για να μαζευτούμε ξανά και να περάσουμε ένα όμορφο βράδυ όπως το χθεσινό. Μέχρι την επόμενη φορά που θα γίνει αυτό, θα συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που ξέρουμε καλύτερα και για το οποίο μας έχετε φέρει στην κορυφή. Να ενημερώνουμε δηλαδή καθημερινά εσάς, για όλες τις εξελίξεις στον μεγαλύτερο σύλλογο της Μακεδονίας!

Προτεινόμενα Άρθρα