"Στον ΑΡΗ, αισθάνομαι ότι κάνω το βήμα παραπάνω"

από Νίκος Παπαδόπουλος

Οι δηλώσεις του Γάλλου στόπερ σε πολιτική εφημερίδα

Την ικανοποίηση του για την απόφαση να έρθει στον ΑΡΗ εξέφρασε για ακόμη μία φορά ο Λίντσεϊ Ρόουζ, μιλώντας σε πολιτική εφημερίδα της Αθήνας. 

Συγκεκριμένα ο Γάλλος στόπερ έκανε δηλώσεις στη Real News, αναφερόμενος σε αυτό το πρώτο διάστημα της παρουσίας του στους “κιτρινόμαυρους”, καταγράφοντας τις εντυπώσεις του. 

“Νιώθω όμορφα, καθώς βρίσκομαι σε ένα περιβάλλον που το ενδιαφέρον για το ποδόσφαιρο είναι σε πρώτο πλάνο. Ήταν συνειδητή επιλογή να συνεχίσω στον ΑΡΗ, σε μια ομάδα με μεγάλη ιστορία και ένα κοινό που την ακολουθεί παντού. Ομολογώ πως είμαι εντυπωσιασμένος από το πάθος και την αγάπη των οπαδών μας, κάτι που δεν το συναντάς εύκολα όχι μόνο στη Σούπερ Λίγκα αλλά και στο εξωτερικό”, είπς χαρακτηριστικά, για να αναφερθεί εν συνεχεία στους στόχους του. 

“Θέλω να βελτιώνομαι συνεχώς και να εξελίσσομαι όπου κι αν αγωνίζομαι. Και στον Άρη αισθάνομαι ότι κάνω το βήμα παραπάνω, προσθέτοντας παραστάσεις και πείρα. Για την ομάδα μου θα πω ότι βασικός μας στόχος είναι να επιστρέψουμε στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και πιστεύω ότι είναι στο χέρι μας αυτό, αρκεί να συνεχίσουμε με την ίδια αφοσίωση και την ίδια θέληση για δουλειά και διάκριση. Υπάρχει πολύ ταλέντο και δεν μένει παρά να προσπαθούμε σε κάθε παιχνίδι το ίδιο, δίνοντας το 100%. Είμαι αισιόδοξος πως στο τέλος της σεζόν οι κόποι μας θα ανταμειφθούν με τον καλύτερο τρόπο”.

Προτεινόμενα Άρθρα