Το σχήμα της… αντεπίθεσης

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η πιθανή ενδεκάδα του ΑΡΗ στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο

Από την Ξάνθη και μετά ο Σάββας Παντελίδης έχει βρει το σχήμα που επί δικής του θητείας αποδίδει καλύτερα από οποιοδήποτε άλλο. Ετσι λοιπόν, δεν υπάρχει και ο λόγος να το αλλάξει. 

Στο σημερινό παιχνίδι με τον Πανιώνιο, ο προπονητής του ΑΡΗ θα στηριχτεί στον “κορμό” των ποδοσφαιριστών που έχουν φέρει την αντίδταση της ομάδας στις τελευταίες αγωνιστικές. Πλην φυσικά των αναγκαίων διαφοροποιήσεων στις οποίες θα προχωρήσει. 

Συγκεκριμένα αυτή είναι μία και αφορά τον χώρο του κέντρου, όπου υπάρχει η απουσία του τιμωρημένου Σιώπη. Βέλεθ και Ματίγια διεκδικούν τις τελευταίες μέρες τη θέση του 24χρονου χαφ, με τον πρώτο να έχει ίσως ένα ελαφρύ προβάδισμα για να ξεκινήσει δίπλα στο Μπάσα. 

Στην άμυνα δεν θα αλλάξει κάτι. Τζανακάκης, Ρόουζ, Δεληζήσης και Κόρχουτ -από τα δεξιά προς τα αριστερά- θα είναι η τετράδα που θα ξεκινήσει μπροστά από τον Χουλιάν Κουέστα. 

Γκαρσία, Λάρσον και Τόνσο θα είναι η τριάδα της μεσοεπιθετικής γραμμής και πίσω από τον φορ. Θέση για την οποία έχει προβάδισμα ο Ντιγκινί, αν και πιθανότητες υπάρχουν όσον αφορά την επιλογή του Γιουνές.

Προτεινόμενα Άρθρα