Κάνει αγώνα δρόμου για Μπάγερν ο Λόβρεν

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Αγώνα δρόμου ούτως ώστε να είναι έτοιμος και να αγωνιστεί στο ματς με την Μπάγερν κάνει ο κεντρικός αμυντικός της Λίβερπουλ Ντέγιαν Λόβρεν.

Μάχη με το χρόνο προκειμένου να δώσει το παρών στο εντός έδρας παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Μπάγερν για την φάση των 16 του Τσάμπιονς Λιγκ δίνει ο Ντέγιαν Λόβρεν.
Ο Κροάτης σέντερ μπακ ο οποίος έχει τεθεί νοκ άουτ από τις 7 Ιανουαρίου ταξίδεψε στην πατρίδα του προκειμένου να δεχτεί την βοήθεια εξειδικευμένων γιατρών σχετικά με το πρόβλημα που αντιμετωπίζει.

Ο ίδιος αναμένεται να επιστρέψει στις προπονήσεις το Σάββατο (16/2) εξέλιξη η οποία δίνει την δυνατότητα στον προπονητή του Γιούργκεν Κλοπ να τον υπολογίζει για το εντός έδρας ματς της Τρίτης (19/2) απέναντι στην Μπάγερν για το Τσάμπιοςν Λιγκ.

«Δεν θέλω να αποκλείσω την περίπτωση να αγωνιστεί ο Λόβρεν την Τρίτη, αλλά και δεν μπορώ να υπολογίζω σε αυτόν απόλυτα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο κόουτς των «ρεντς», ενώ στην συνέχεια πρόσθεσε: «Αν μέχρι την Δευτέρα νιώθει έτοιμος, τότε θα πρέπει να επανεξετάσουμε το ενδεχόμενο συμμετοχής του. Ωστόσο, αυτό δεν μπορεί να γίνει άμεσα αφού δεν βρίσκεται τώρα στις προπονήσεις μαζί μας. Αυτή την στιγμή προετοιμαζόμαστε για το παιχνίδι χωρίς εκείνον».

Προτεινόμενα Άρθρα