Παραμένουν τα ανοικτά μέτωπα…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ούτε χθες φάνηκε ο προπονητής του ΑΡΗ να κατασταλάζει στον παίκτη που θα πλαισιώσει τον Μπάσα στα χαφ

Η αναμέτρηση με τον Πανιώνιο πλησιάζει ακόμα περισσότερο και ο Σάββας Παντελίδης καλείται να πάρει τις οριστικές αποφάσεις του όσον αφορά την ενδεκάδα. 

Σε μεγάλο βαθμό οι επιλογές του είναι λίγο-πολύ δεδομένες, με εξαίρεση όμως μία θέση στη μεσαία γραμμή και ενδεχομένως την κορυφή της επίθεσης, με τις υπόλοιπες να παραμένουν ως έχουν.

Ο 53χρονος τεχνικός δεν έδειξε ούτε χθες να καταλήγει οριστικά στον παρτενέρ του Μπάσα. Βέλεθ και Ματίγια είναι οι δύο υποψήφιοι, με τον πρώτο ίσως να διατηρεί ένα ελαφρύ προβάδισμα για το αυριανό ματς. 

Στην κορυφή της επίθεσης μέχρι χθες υπήρχαν οι επιλογές των Ντιγκινί και Γιουνές. Ο Γάλλος αισθάνθηκε ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και ανάλογα με την επανεκτίμηση της κατάστασης του σήμερα, θα πάρει τις οριστικές του αποφάσεις. 

Ο Γιουνές πάντως δεν είναι ακόμα έτοιμος για ολόκληρο 90λεπτο, δεδομένο που ίσως παίξει ρόλο για τον Παντελίδη και το σχήμα που θα επιλέξει. Ο Τυνήσιος όμως θα συγκεντρώνει και τις περισσότερες πιθανότητες να ξεκινήσει, εάν ο Ντιγκινί δεν προλάβει να είναι έτοιμος.

Προτεινόμενα Άρθρα