Ποια Μάντσεστερ Σίτι, εδώ είναι Χαριλάου! (pics&vids)

από AllAboutARIS

Σαν σήμερα, πριν από 8 χρόνια, ο ΑΡΗΣ τραβούσε και πάλι τα ευρωπαϊκά βλέμματα επάνω του, αναγκάζοντας την Μάντσεστερ Σίτι, σε ισοπαλία, μέσα στο "Κλεάνθης Βικελίδης".

Σαν σήμερα πριν από οκτώ χρόνια ο ΑΡΗΣ είχε αναμετρηθεί στο “Κλεάνθης Βικελίδης” με την Μάντσεστερ Σίτι για την φάση των “32” του Γιουρόπα Λιγκ. Σε ένα κατάμεστο γήπεδο οι “κίτρινοι” χωρίς να εντυπωσιάσουν με την εμφάνισή τους, κατάφεραν να κρατήσουν απόρθητο το… κάστρο τους. Το τελικό 0-0 ήταν δίκαιο καθώς το ματς δεν είχε ιδιαίτερες ευκαιρίες και η πανίσχυρη Σίτι δεν απείλησε πάνω από 2-3 φορές την εστία του Σηφάκη.

Για ακόμη μία φορά η ποδοσφαιρική Ευρώπη υποκλίθηκε στο μεγαλείο του λαού του ΑΡΗ αλλά στην έδρα των “κίτρινων”. Οι “αστέρες” της Μάντσεστερ εξέφρασαν τον θαυμασμό τους για την ατμόσφαιρα στο πιο ποδοσφαιρικό γήπεδο της Ελλάδος ενώ και αγωνιστικά δεν μπόρεσαν να δείξουν τις πραγματικές τους δυνατότητες.

Σε εκείνο το ματς στις 15 Φεβρουαρίου του 2011 ο ΑΡΗΣ έπαιξε κυρίως για να… χαλάσει το παιχνίδι της Σίτι και να μην της επιτρέψει να ξεδιπλώσει το ταλέντο της. Ενδεχομένως αν το πίστευε περισσότερο θα μπορούσε να πάει με ακόμη καλύτερο αποτέλεσμα στην ρεβάνς. Το ματς είχε μόνο μία κίτρινη κάρτα (Τζέκο 77’).

ΑΡΗΣ (Γ. Μιχαλήτσος): Σηφάκης, Μίσελ, Λαζαρίδης, Γκιάρο, Βαγγέλη, Πρίττας, Φατί, Τόχα, Νέτο (88’ Καστίγιο), Σακάτα, Μπομπαντίγια (72’ Τσέζαρεκ).

Μάντσεστερ Σίτι (Ρ. Μαντσίνι): Χάρτ, Κολάροφ, Ρίτσαρτς, Μπόατενγκ, Κ. Τουρέ, Μπάρι, Γ. Τουρέ, Ντ. Σίλβα, Ράιτ Φίλιπς (77’ Μπαλοτέλι), Τέβες, Τζέκο (84’ Ζαμπαλέτα).

Προτεινόμενα Άρθρα