Ο διοικητικός ηγέτης της Κάρντιφ ξεκαθάρισε ότι θα εξεταστεί διεξοδικά το συμβόλαιο για να αποφασιστεί αν πρέπει να πληρωθούν οι Γάλλοι

Στα δικαστήρια, όπως όλα δείχνουν, θα καταλήξει η διαμάχη ανάμεσα στους συλλόγους για τη μετακίνηση του πρόωρα χαμένου ποδοσφαιριστή. 

Ο διοικητικός ηγέτης της Κάρντιφ ξεκαθάρισε ότι θα εξεταστεί διεξοδικά το συμβόλαιο για να αποφασιστεί αν πρέπει να πληρωθούν οι Γάλλοι. 

«Αν είμαστε υποχρεωμένοι από το συμβόλαιο να πληρώσουμε, φυσικά θα το πράξουμε. Είμαστε ένας σύλλογος με τιμή. Όμως αν δεν είμαστε υποχρεωμένοι και υπάρχουν κάποιες ανωμαλίες, τότε να είστε σίγουροι και να περιμένετε ότι εγώ, ως πρόεδρος, θα διαφυλάξω τα συμφέροντα της ομάδας, θα το ψάξω για να διασφαλίσω τη θέση μας. Αυτό θα κάνουμε. Είμαστε στο στάδιο συλλογής πληροφοριών» τόνισε ο Μεχμέτ Ντάλμαν μιλώντας στο BBC. 

«Στη Ναντ ζήτησαν το ποσό που θεωρούν ότι δικαιούνται, υπάρχει μια διαδικασία και την έχουν ξεκινήσει. Αυτό που λέμε είναι πως δεν διαφωνούμε με αυτή τη διαδικασία, δεδομένων των εξαιρετικών συνθηκών και των τραγικών περιστάσεων. Δεν σχολιάζουμε, ούτε αρνητικά, ούτε θετικά.  Το λέμε απλά: παρακαλώ να καταλάβετε ότι υπάρχουν πολλές ερωτήσεις που πρέπει να απαντηθούν» συμπλήρωσε.

Προτεινόμενα Άρθρα