Δεύτερο "πιάτο" με ματσάρες σε Άμστερνταμ και Λονδίνο!

από Νίκος Παπαδόπουλος

Συνέχεια με δύο άκρως ενδιαφέρουσες αναμετρήσεις στη φάση των "16" του Τσάμπιονς Λιγκ καθώς στις 22:00 ο Άγιαξ φιλοξενεί τη Ρεάλ Μαδρίτης στο Άμστερνταμ και η Τότεναμ την Μπορούσια Ντόρτμουντ στο Λονδίνο.

Οι Ολλανδοί που βρέθηκαν στον ίδιο όμιλο με την ΑΕΚ και τερμάτισαν δεύτεροι βρίσκουν απέναντί τους την κάτοχο του τροπαίου τις τρεις τελευταίες σεζόν.

Για τους Μαδριλένους ο Σαντιάγο Σολάρι δεν αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα τραυματισμών με εξαίρεση τον Ίσκο που όμως έτσι και αλλιώς δεν βρίσκεται στα πλάνα του προπονητή του.

Στο άλλο ματς της βραδιάς η Τότεναμ καλείται να επαναλάβει τον περσινό της θρίαμβο επί των Βεστφαλών που ταξίδεψαν στην αγγλική πρωτεύουσα έχοντας ουκ ολίγα προβλήματα τραυματισμού. Συγκεκριμένα, ο Λουσιάν Φαβρ δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Μάρκο Ρόις, ο οποίος ταλαιπωρείται από έναν μυϊκό τραυματισμό. Επίσης, θα λείψει ο αρχισκόρερ της ομάδας, Πάκο Αλκάθερ, λόγω ενός τραυματισμού στον ώμο, ενώ εκτός λόγω ίωσης και ενοχλήσεων στο πόδι έχουν μείνει οι Γιούλιαν Βάιγκλ και Λούκας Πίστσεκ αντίστοιχα.

Πηγή: sdna.gr

Προτεινόμενα Άρθρα