Σύσκεψη για Νταλό και στο βάθος… Καστρίτη

από AllAboutARIS

Σύσκεψη αναμένεται να πραγματοποιηθεί σήμερα στην ΚΑΕ ΑΡΗΣ με την παρουσία του Δημήτρη Γουλιέλμου, όπου τα θέματα θα είναι η αποχώρηση του Νταλό και η παραμονή του Καστρίτη.

Σήμερα λοιπόν ο μεγαλομέτοχος της ΚΑΕ θα μιλήσει με τους συνεργάτες του αλλά και με τον Γιάννη Καστρίτη, αρχικά για το θέμα του Μπορίς Νταλό ο οποίος έχει πρόταση από την Σολέ και φέρεται να έχει εκφράσει την επιθυμία να αποχωρήσει. Βέβαια δεν μπορεί να φύγει χωρίς το “ΟΚ” από τον ΑΡΗ μιας και είναι τακτοποιημένος οικονομικά, όμως πληροφορίες αναφέρουν ότι τελικά οι δύο πλευρές θα λύσουν την συνεργασία τους, χωρίς να αποκτηθεί κάποιος άλλος παίκτης στην θέση του Νταλό, με τον Γιώργο Αγγέλου να ενεργοποιείται και πάλι. 
Επίσης ο Δημήτρης Γουλιέλμος θέλει να συζητήσει με τον Γιάννη Καστρίτη το ενδεχόμενο ανανέωσης της συνεργασίας των δύο πλευρών. Βέβαια δεν θα υπάρξει κάτι οριστικό, θα γίνει ουσιαστικά μία πρώτη επαφή σε επίσημο επίπεδο, αφού ένα από τα θέματα που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην παραμονή του Έλληνα τεχνικού θα είναι και το κατά πόσο θα αρθεί η απαγόρευση μεταγραφών πυο υπάρχει, κάτά την διάρκεια του καλοκαιριού. 
Κάτι που μετά την διαφαινόμενη αποχώρηση του Νταλό, δείχνει να είναι… μονόδρομος για την διοίκηση.

Προτεινόμενα Άρθρα