Ο Τόνσο… έσβησε τη Λιβαδειά

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ο 28χρονος μεσοεπιθετικός είχε συμμετοχή στα δύο από τα τρία γκολ των "κιτρινόμαυρωνν" στην Τρίπολη

Ο Μάρτιν Τόνσο ήταν ένας από τους απόντες του ΑΡΗ στα τελευταία δύο παιχνίδια και μετά την πρώτη του συμμετοχή στη Λιβαδειά. Επανήλθε από τον τραυματισμό του, τέθηκε στη διάθεσή του Σάββα Παντελίδη και οι μοίρα τα έφερε έτσι ώστε να πάρει ξανά φανέλα βασικού κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Δεν ήταν όμως μόνος αυτό αφού η επιστροφή του στην Τρίπολη συνδυάστηκε και με μία πολύ καλή εμφάνιση από τον ίδιο. Με την παρουσία του να είναι καθοριστική στη χθεσινή νίκη της ομάδας.

Ο Ντιγκινί μπορεί να ήταν αυτός που ψηφίστηκε MVP του ματς αλλά ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός είχε εξίσου καταλυτική συμμετοχή, συμμετέχοντας στα δύο από τα τρία γκολ της ομάδας. Αυτός έδωσε τη μπάλα στον Λάρσον για να ανοίξει το σκορ ενώ από τη δική του ωραία ατομική προσπάθεια ήρθε το σουτ που βρήκε στο οριζόντιο δοκάρι και ακολούθησε το γκολ του Γκαρσία στην επαναφορά.

Η χθεσινή εμφάνιση θεωρείται ένα πρώτο ικανοποιητικό δείγμα των όσων μπορεί να δώσει ο Τόνσο στον ΑΡΗ μεσοεπιθετικά. Να κουβαλήσει δηλαδή τη μπάλα και να πασάρει στο σωστό χρόνο, έχοντας την ικανότητα τόσο να δημιουργήσει όσο και να απειλήσει ο ίδιος, με την μειωμένη -σε σχέση με τους υπόλοιπους- συμμετοχή του στο ανασταλτικό κομμάτι να είναι ίσως ένα ψεγάδι της χθεσινής του παρουσίας. Σε κάθε περίπτωση πάντως… έσβησε το “άκυρο” ντεμπούτιο που πραγματοποίησε πριν δύο εβδομάδες κόντρα στον Λεβαδειακό.

Προτεινόμενα Άρθρα