Στο μυαλό του Παντελίδη…

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στον "κορμό" των δύο τελευταίων αγωνιστικών αναμένεται να στηριχτεί και σήμερα ο 53χρονος τεχνικός

Στην Τρίπολη, ο ΑΡΗΣ θέλει να κάνει ακόμη ένα βήμα προς την ευρωπαϊκή έξοδο του. Σε ένα δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο ο Σάββας Παντελίδης φαίνεται ότι θα στηριχτεί και πάλι στην πετυχημένη “συνταγή” των τελευταίων αγωνιστικών αφού τον δικαιώνει με τα αποτελέσματα που έχει φέρει. 

Τις προηγούμενες ημέρες ο 53χρονος τεχνικός έδειξε με τις δοκιμές του μία διάθεση να αλλάξει κάπως τα πράγματα στην άμυνα, την ώρα που προβληματιζόταν ευχάριστα για τη μεσοεπιθετική γραμμή του. Δύσκολα όμως θα αλλάξει κάτι πλήν μίας δύο θέσεων. 

Η μία θα είναι εκτός απροόπτου στην άμυνα, όπου ο Βέλεθ είναι πιθανό να επιστρέψει δίπλα στο Δεληζήση. Τζανακάκης και Κόρχουτ θα είναι οι δύο μπακ, με τον Κουέστα φυσικά στο τέρμα. 

Το δίδυμο Μπάσα-Σιώπη στα χαφ παραμένει σταθερό, όπως το ίδο είναι πολύ πιθανό να γίνει και στην επίθεση όπου για τον Παντελίδη υπάρχει ένα δίλημμα. 

Η απουσία του Διαμαντόπουλου είναι πιθανό να μετατοπίσει τον Ντιγκινί στην κορυφή της επίθεσης. Ετσι λοιπόν Τόνσο και Μαρτίνες διεκδικούν τη θέση του επιτελικού μέσου, με τον πρώτο να έχει προβάδισμα.

Στα εξτρέμ, είναι αρκετά πιθανό ο Παντελίδης να διατηρήσει τους Γκαρσία και Λάρσον, αφήνοντας στον πάγκο τον Φετφτατζίδη ώστε να τον χρησιμοποιήσει στη διάρκεια του ματς εφόσον δεν του δώσει φανέλα βασικού.

Προτεινόμενα Άρθρα