Ο ΑΡΗΣ WheelChair B.C. πάει All Star Game

από AllAboutARIS

Διπλή εκπροσώπηση στο All Star Game θα έχει η ομάδα μπάσκετ με αμαξίδιο του ΑΡΗ.

“Πλούσιο είναι το πρόγραμμα του τριημέρου (προσεχή Παρασκευή 8 Φεβρουαρίου έως Κυριακή 10 Φεβρουαρίου 2019 ) του ΕΚΟ All Star Game, που θα πραγματοποιηθεί στην “Μητρόπολη του Ελληνικού Μπάσκετ”, την Θεσσαλονίκη, με το αγωνιστικό μέρος να φιλοξενείται στο Αλεξάνδρειο Μέλαθρον ( Palais De Sport ) .

Τον ΑΡΗ Wheelchair B.C. θα εκπροσωπήσουν οι Κεφαλάς Σπύρος και Τσιντάρης Νικόλαος, οι οποίοι είχαν και τους περισσότερους ψήφους των προπονητών, από το περσινό πρωτάθλημα. Μετά την διεξαγωγή κάθε αγώνα πρωταθλήματος, οι προπονητές καλούνται να επιλέξουν από την αντίπαλη ομάδα, τους κατά την γνώμη τους καλύτερους παίκτες. Μετά την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος οι δύο καλύτεροι παίκτες της κάθε ομάδας καλούνται να μετέχουν στο All Star Game Ο.Σ.Ε.Κ.Α. που διοργανώνεται παράλληλα με το All Star Game Ε.Σ.Α.Κ.Ε. Αναφέρουμε ότι και ο αθλητής Χρυσοβέργης Παναγιώτης είχε επιλεγεί, από τον ΑΡΗ για να συμμετέχει, αλλά ανειλημμένες οικογενειακές υποχρεώσεις, δεν του το επιτρέπουν.

Το θέαμα είναι πλούσιο, με το άγχος της νίκης να μην υπάρχει, στην γιορτή του μπάσκετ, όπου όλοι οι παίκτες καλούνται να παίξουν για τους φιλάθλους.” Αναφέρει η σχετική ανάρτηση του τμήματος.

Προτεινόμενα Άρθρα