Αυξάνεται ο συναγωνισμός στα στόπερ

από AllAboutARIS

Με την επιστροφή του Βέλεθ σε κανονικούς ρυθμούς και την επικείμενη επάνοδο του Σόουζα από τον τραυματισμό του, ο Σάββας Παντελίδης θα έχει έναν ευχάριστο “πονοκέφαλο” να διαχειριστεί, μιας και θα έχει τέσσερις παίκτες στην διάθεσή του, για το κέντρο της άμυνας.

Ο Λίντσεϊ Ροζ, στα πρώτα του παιχνίδια με την φανέλα του ΑΡΗ, άφησε πολύ καλές εντυπώσεις κι έδειξε να “κουμπώνει” πολύ καλά με τον Γιώργο Δεληζήση. Ο Γάλλος στόπερ, παρά το γεγονός ότι βρίσκεται λίγες μέρες στην ομάδα, κλήθηκε να παίξει δύο παιχνίδια ως βασικός και ανταποκρίθηκε στις απαιτήσεις, συμβάλλοντας κι αυτός στο να διατηρηθεί ανέπαφη την εστία της ομάδας.

Ο Σάββας Παντελίδης, από την Κυριακή έχει εκ νέου στην διάθεσή του τον Φραν Βέλεθ, ο οποίος ξεπέρασε τον τραυματισμό του ενώ σε λίγες μέρες ολοκληρώνει το πρόγραμμα θεραπείας του και επιστρέφει ο Ούγκο Σόουζα. Ο Έλληνας τεχνικός, θα έχει τέσσερις πολύ δυνατές επιλογές για το κέντρο της άμυνάς του, με τους τέσσερις στοπερ να συνδυάζουν πάθος, μαχητικότητα, ποιότητα κι εμπειρία.

Προτεινόμενα Άρθρα