Παντελίδης: "Πρώτη φορά ένιωσα μέλος αυτής της ομάδας"

από Γιώργος Γκάτος

Ο Σάββας Παντελίδης τόνισε ότι για πρώτη φορά ένιωσε μέλος αυτής της ομάδας, δύο μήνες μετά.

“Βαθμολογική και ψυχολογική νίκη. Δεν είναι το ίδιο όταν ο αντίπαλος σου έχει μια μέρα περισσότερη ξεκούραση. Παρότι από την ξάνθη και μετά η ψυχολογία των παιδιών ήταν εντελώς διαφορετική, φοβόμουν τις δυνάμεις μας. Δεν βρήκαμε χώρους, προσπαθήσαμε να αλλάξουμε πλευρές, αλλά η ενέργεια που είχαμε δεν ήταν αρκετή για να βρούμε τον αντίπαλο ανοργάνωτο. Η θέληση των παιδιών που ήταν πάρα πολύ μεγάλη, με έκανε να νιώσω πρώτη φορά σαν μέλος αυτής της ομάδας. Στο δεύτερο ημίχρονο μας βοήθησε και ο κόσμος, ενώ τα παιδιά που μπήκαν ως αλλαγή μας έδωσαν ενέργεια. Είναι ικανά να αλλάξουν την ροή του παιχνιδιού” τόνισε αρχικά.

Για τις πολλές επιλογές στον χώρο των εξτρέμ:

“Νομίζω το πρόβλημα το έχουν αυτοί. Δεν είμαι τρελός να αφήσω έξω κάποιον που πηγαίνει πολύ καλά. Μου είπε κάποιος ότι αν κάτι λείπει από αυτή την ομάδα, είναι η χαρά. Απλά δεν είναι κάτι, θέλω χρόνο.”

Για το τι εννοεί ότι ένιωσε πρώτη φορά μέλος της ομάδας:

“Οι έξυπνοι θα το καταλάβουν.”

Για τον λόγο που δεν προχώρησε σε rotation:

“Επένδυσα στην συνοχή της ομάδας και κράτησα τα παιδιά που πίστευα ότι θα βοηθήσουν, ως αλλαγή όταν κουραστεί ο αντίπαλος.”

Για το αν χρειαζόταν ενίσχυση στην επίθεση:

“Τώρα και να πούμε ότι θα χρειαζόταν, ήταν άνευ ουσίας. Αυτούς έχουμε και αυτούς πιστεύουμε. Το πιο σημαντικό είναι να έχω εγώ εμπιστοσύνη σε αυτά τα παιδιά. Μπορεί και να είναι έτσι όπως τα λέτε, αλλά δεν έχει νόημα να μπούμε σε αυτή την διαδικασία.

Προτεινόμενα Άρθρα