"Ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος"

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Όλα όσα ανέφερε ο κόουτς του ΑΡΗ μετά το τέλος της κοπής πίτας

Σε ερωτήσεις δημοσιογράφων ο κόουτς του ΑΡΗ ανέφερε:

Για την σημερινή εκδήλωση:

“Μία πάρα πολύ όμορφη εκδήλωση. Συγχαρητήρια σε όλους όσοι την οργάνωσαν. ο ΑΡΗΣ είναι ενιαίος! Ήταν πάρα πολύ μεγάλη χαρά για εμάς που βρεθήκαμε κοντά στους νεαρούς αθλητές. Η εικόνα του γεμάτου γηπέδου, και η σημερινή εικόνα είναι μόνο καλό σημάδι για την ενότητα της ομάδας. Να ευχηθώ σε όλους καλή χρονιά, καλή προοδο και υγεία! “

“Αυτοί είναι οι πρωταγωνιστές. Εμείς ως προπονητές, και οι προπονητές των ακαδημιών, έχουμε μια δουλειά και υποχρέωση να γαλουχήσουμε με αρχές αυτά τα παιδιά και ελπίζω να καταφέρουμε το έργο μας και ότι πάρουν αυτά τα παιδιά να τους βοηθήσει ενόψει συνέχειας.”

Για την ανδρική ομάδα:

“Είμαστε σε μία περίοδο που ακόμη εξελισσόμαστε. Έχουμε τώρα την διακοπή. Είμαι χαρούμενος με τα αποτελέσματα, με τον κόσμο και με τους ανθρώπους που είναι γύρω από την ομάδα. Οι νίκες είναι επιβράβευση για όλους μας. Με ταπεινότητα και με μεγάλη δίψα θα φτάσουμε όσο ψηλά μπορούμε.

Εμείς ποτέ δεν είχαμε θέσει στόχο οτι πάμε για την παραμονή. Ούτε τώρα θα πούμε οτι θα πάμε για το κάτι παραπάνω. Η προπόνηση και η δουλειά είναι το μόνο που θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Στυο τέλος της χρονιάς θα κάνουμε ταμείο.

Η φιλοσοφία μας θα παραμείνει ίδια, θα στηριχτούμε στην άμυνα μας, θα προσπαθήσουμε να διατηρήσουμε την ίδια, ή και καλύτερη εικόνα που έχουμε και θα είμαστε ανταγωνιστικοί μέχρι το τέλος.”

Προτεινόμενα Άρθρα