Χόλμπεργκ: "Έκανε πρόταση ο ΑΡΗΣ, υπάρχει απογοήτευση που δεν προχώρησε"

από Γιώργος Γκάτος

Ο 25χρονος επιθετικός της Νόρκεπινγκ, βρέθηκε σε συζητήσεις με τον ΑΡΗ, όμως η περίπτωση του δεν προχώρησε

Η περίπτωση του Κάρλ Άλμπιν Έλις “Κάλλε” Χόλμπεργκ απασχόλησε έντονα τον ΑΡΗ, όμως η μεταγραφική περίοδος έληξε και ο Σουηδός παρέμεινε στην Νόρκεπινγκ, με την οποία έχει συμβόλαιο μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου του 2019. 

Μιλώντας στο σουηδικό μέσο “fotbollskanalen”, ο 25χρονος επιθετικός τόνισε πως είναι απογοητευμένος, αλλά και πως κάποια “γεγονότα” δεν επέτρεψαν να υπάρξει συμφωνία ανάμεσα σε ΑΡΗ και Νόρκεπινγκ.

Συγκεκριμένα, ο Κάλλε Χόλμπεργκ τόνισε αρχικά: “Γνωρίζω λίγα. Ξέρω πως υπήρχε ενδιαφέρον από τον ΑΡΗ και ήρθε μια πρόταση” για να συμπληρώσει: “Είναι προφανές πως υπάρχει μια μικρή απογοήτευση επειδή ήμασταν κοντά, αλλά κάποιες εξωτερικά γεγονότα δεν επέτρεψαν να ολοκληρωθεί το ντιλ.”

Σε ερώτηση του δημοσιογράφου για τα “εξωτερικά γεγονότα” απάντησε: “Καλέστε τον ατζέντη μου για να σας απαντήσει αν θέλει. Ξέρω όλη την ιστορία, αλλά δεν ήμουν ούτε εγώ, ούτε η Νόρκεπινγκ που το σταματήσαμε.”

Ενώ μεταξύ άλλων τόνισε για ενδεχόμενη μεταγραφή του καλοκαίρι: “Εξαρτάται από το πόσο καλά τα πήγες και πόσο ενδιαφερόμενος είσαι, αλλά το καλοκαίρι πάντα το μεταγραφικό “πεδίο” είναι μεγαλύτερο. Το απόλαυσα, αλλά θα ήταν ωραία να δοκιμάσω τα “φτερά” μου.

Προτεινόμενα Άρθρα