Αναδρομή στα πρώτα “Αρηστεία”, από το τμήμα κολύμβησης

από AllAboutARIS

Το τμήμα κολύμβησης του ΑΡΗ, ετοιμάζεται για τους κολυμβητικούς αγώνες, “Αρηστεία” κι έκανε ένα σύντομο flash-back στο παρελθόν.

“Μετά από 12 χρόνια επιτυχημένων κολυμβητικών αγώνων, η σελίδα μας ARIS SWIMDREAM, παρουσιάζει στον κόσμο της ομάδας, ένα μικρό αφιέρωμα στα 1α ΑΡΗΣΤΕΙΑ. Η πρώτη διοργάνωση με την ονομασία ”ΑΡΗΣΤΕΙΑ” διεξήχθη την 3η και 4η Φεβρουαρίου 2007 και ήταν μία ιδέα του εφόρου και υπευθύνου του κολυμβητικού τμήματος του ΑΡΗ, κ. Νικολαου Μυλωση. 
Ο ΑΡΗΣ δεν είχε οργανώσει κολυμβητικούς αγώνες τουλάχιστον για 15 ίσως και περισσότερα χρόνια, όταν διοργάνωνε τα “ΒΑΣΙΛΑΚΕΙΑ”. Ήταν ιδανική η χρονική στιγμή τότε, δεδομένου ότι το Κολυμβητικό Τμήμα του Α.Σ. ΑΡΗΣ αποτελούσε πρότυπο οργάνωσης και λειτουργίας και την προηγούμενη χρονιά, 2006, οι κολυμβητές και κολυμβήτριες της αγωνιστικής κατηγορίας (13-18 ετών), κατέκτησαν το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα AGE GROUPS ενώ η προαγωνιστική μας ομάδα (10-11-12 ετών), αναδείχθηκε πρωταθλήτρια στην Περιφέρεια Κ.Δ. Μακεδονίας, για 5η συνεχή χρονιά, στο Θερινό Πρωτάθλημα και 6η συνεχόμενη χρονιά στο Χειμερινό Πρωτάθλημα 2006. Αξιοσημείωτο είναι επίσης ότι έντεκα κολυμβητές και κολυμβήτριες του Συλλόγου μας, ήταν μέλη των εθνικών και προεθνικών ομάδων. Η ονομασία και το λογότυπο των αγώνων σχεδιάσθηκε και υλοποιήθηκε, επίσης, από τον κ. Μυλώση, κάνοντας ένα λογοπαίγνιο με το όνομα της ομάδας και την λέξη “άριστος” Πολλοί συνέδεσαν τότε την ονομασία και με τον Άρη Γρηγοριάδη. Ήταν μια κολυμβητική διοργάνωση στην οποία ανταποκρίθηκαν σύλλογοι απ΄ όλη την Ελλάδα σε ένα φαντασμαγορικό περιβάλλον, του πρόσφατα ανακαινισμένου, τότε, Ποσειδωνίου Κολυμβητηρίου. Ως διαχειριστές της σελίδας, ευχαριστούμε από καρδιάς τον κ. Μυλώση Ν., που ανταποκρίθηκε άμεσα στο κάλεσμα μας και μοιράστηκε μαζί μας τις όμορφες αναμνήσεις, αλλά και εξαιρετικές φωτογραφίες της γέννησης των πρώτων αγώνων μας!!!” Αναφέρει η σχετική ανάρτηση του τμήματος

Προτεινόμενα Άρθρα