Αλλαγές και διλήμματα

από Νίκος Παπαδόπουλος

Στο βασικό σχήμα Λάρσον και Ρος – Πιθανή η απουσία του Γκαρσία από την ενδεκάδα

Ο Σάββας Παντελίδης πήρε μία ακόμη ευκαιρία και έτσι σήμερα στην Ξάνθη παίζει τα “ρέστα” του για τη νίκη, αφού οποιοδήποτε άλλο αποτέλεσμα θα δυσκολέψει τα δεδομένα για αυτόν. Οπως φυσικά και για τον ΑΡΗ.

Η ανάγκη του αποτελέσματος λοιπόν φέρνει και αλλαγές στη σημερινή ενδεκάδα, με τον προπονητή του ΑΡΗ να ψάχνει τις λύσεις ώστε η ομάδα να γίνει πιο ουσιαστική και να μην παρουσιάσει την κακή εικόνα της Λιβαδειάς. 

Λάρσον και Ρος θα είναι τα δύο σίγουρα νέα πρόσωπα, με τον Γάλλο να ντεμπουτάρει ξεκινώντας δίπλα στον Δεληζήση. Ο Τζανακάκης θα είναι σίγουρα στο δεξί άκρο της άμυνας ενώ στο αριστερό δεν αποκλείεται να αγωνιστεί για πρώτη φορά ο Κόρχουτ και όχι ο Βαλεριάνος. 

Στα χαφ, ο Μπάσα προωθείται από τα στόπερ και επανέρχεται στη μεσαία γραμμή, με τους Σιώπη και Ματίγια να διεκδικούν μία θέση δίπλα του. 

Στην επίθεση τώρα, πολλά θε εξαρτηθούν τόσο από τον Κόρχουτ όσο και από τον Γκαρσία. Ο Παντελίδης σκέφτεται να αφήσει στον πάγκο τον Αργεντινό ενώ αν βάλει τον Βαλεριάνο θα κρατήσει τον Ούγγρο μπροστά. Η παρουσία των Λάρσον και Ντιγκινί θεωρείται δεδομένο, με τον Σουηδό να “παίζει” δυνατά και για την κορυφή της επίθεσης. Θέση στο βασικό σχήμα διεκδικεί και ο Μαρτίνες από τη στιγμή που απουσιάζει ο Τόνσο.

Προτεινόμενα Άρθρα