Πολλοί οι λόγοι για να κερδίσει

από Νίκος Παπαδόπουλος

Μία νίκη θα φέρει την ομάδα μόνη 6η στη βαθμολογία και παράλληλα θα ρίξει κάπως τους τόνους μετά την ήττα στη Λιβαδειά

Το σερί των τριών συνεχόμενων εκτός έδρας αγώνων του ΑΡΗ ολοκληρώνεται σήμερα στην Ξάνθη, όπου κόντρα στην ομώνυμη ομάδα ((19:00 AllAboutARIS LIVE, Libero 107,4, ΕΡΤ) αναζητείται μία νίκη για πολλούς λόγους. 

Το “διπλό” μοιάζει να είναι μονόδρομος για τους “κιτρινόμαυρους”, ώστε να βρεθούν μόνοι τους στην 6η θέση της βαθμολογίας και παράλληλα να ελαφρύνουν κάπως το ακόμα πιο βαρύ κλίμα που επικρατεί μετά την ήττα στη Λιβαδειά. 

Το έργο τους βέβαια αναμένεται να είναι δύσκολο απέναντι σε μία Ξάνθη που έχει μεγάλο κίνητρο σήμερα για να πάρει τη νίκη και παρουσιάζει γενικά καλή εικόνα το τελευταίο διάστημα. Ειδικά στην έδρα της 

Με… Ανάκογλου και Σαββίδη και χωρίς Τόνσο

Η είδηση όσον αφορά την αποστολή που ταξίδεψε στην ακριτική πόλη, είχε να κάνει πρωτίστως με τον Δημήτρη Ανάκογλου. Ο 27χρονος μεσοεπιθετικός επέστρεψε σε αποστολή της ομάδας μετά από σχεδόν έντεκα μήνες ενώ για πρώτη φορά συμπεριλφήθηκε σε αυτή και ο νεοαποκτηθείς Κυριάκος Σαββίδης. 

Στην αντίποδα, ο Μάρτιν Τόνσο παρέμεινε στη Θεσσαλονίκη αφού το πρόβλημα στη γάμπα ήρθε πάλι στην επιφάνεια και δεν επέτρεψε στον Αργεντινό να ακολουθήσει την ομάδα στην Ξάνθη

Η αποστολή του ΑΡΗ: Cuesta, Αναγνωστόπουλος, Mateo Garcia, Diguiny, Basha, Korhut, Martinez, Matilla, Larsson, Rose, Δεληζήσης, Σιώπης, Διαμαντόπουλος, Τζανακάκης, Βαλεριάνος, Ιντζόγλου, Ανάκογλου, Σαββίδης.

Το κίνητρο της Ξάνθης

Ετσι όπως εξελίσσεται η χρονιά, στην Ξάνθη βλέπουν ότι μπορούν να ελπίζουν σε ένα ευρωπαϊκό εισιτήριο. Ειδικά άμα κερδίσουν σήμερα θα “σκαρφαλώσουν” στην 5η θέση της βαθμολογίας αφήνοντας πίσω τους ΑΡΗ και Παναιτωλικό. 

Οι απουσίες των Ντε Λούκας και Φασίδη παραμένουν για τον Μίλαν Ράσταβατς, ο οποίος δεν συμπεριέλαβε ούτε τώρα στην αποστολή τον Ντε Αμορίμ καθώς δεν εκδόθηκε ακόμα το δελτίο του. 

H αποστολή της Ξάνθης: Ζίβκοβιτς, Γκαραβέλης, Μπαξεβανίδης, Λισγάρας, Κασάδο, Συλλά, Ντίρεσταμ, Αλμέιδα, Καμαρά, Κοβάσεβιτς, Μελιόπουλος, Μπρίτο, Καντά, Τζουρίτσκοβιτς, Μπαριέντος, Σαρπόνγκ, Μελισσόπουλος, Κάστρο, Γέντρισεκ.

Η “ταυτότητα” του αγώνα

15η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΉ SUPER LEAGUE

ΞΑΝΘΗ-ΑΡΗΣ

ΓΗΠΕΔΟ: «ΞΑΝΘΗ ARENA»

ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ: Γιώργος Τάσης (Ηπείρου)

ΒΟΗΘΟΙ: Θεόφιλος Μωϋσιάδης (Ηπείρου) Αθανάσιος Κόλλιας (Ηπείρου)

4ος: Απόστολος Τζουμαλάκης (Σερρών)

Προτεινόμενα Άρθρα