Δανεικός στην Κέρκυρα από τον Παναιτωλικό ο Χαντάκιας

από Κωνσταντίνος Τσίπτσιος

Η Κέρκυρα ανακοίνωσε την απόκτηση του Δημήτρη Χαντάκια με τη μορφή δανεισμού από τον Παναιτωλικός μέχρι το τέλος της σεζόν.

Την επάνοδό της στη Super League κυνηγά η Κέρκυρα και δείχνει ότι θα καταβάλλει κάθε προσπάθεια για να τα καταφέρει. Στο πλαίσιο αυτό προχώρησε σε μια πολύ σημαντική μεταγραφική κίνηση, καθώς απέκτησε ως δανεικό μέχρι το τέλος της σεζόν από τον Παναιτωλικό τον Δημήτρη Χαντάκια.

Ο 24χρονος κεντρικός αμυντικός μετρά συνολικά 60 συμμετοχές με τη φανέλα της πρώτης ομάδας του Παναιτωλικού, ενώ και φέτος είχε αγωνιστεί σε 9 ματς πρωτάθλημα και κύπελλο. Πρόκειται για παίκτη που θεωρείται επιπέδου Super League και βρίσκεται σε εξαιρετική ηλικία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Κέρκυρας:

 
«Σε μια σημαντική προσθήκη στο ρόστερ της προχώρησε η ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ αποκτώντας, υπο μορφή δανεισμού απο τον Παναιτωλικό, τον αμυντικό Δημήτρη Χαντακιά. Ο 24χρονος που φέτος μέτρησε 7 συμμετοχές στην Super League και 2 στο Κύπελλο Ελλάδος θα αγωνίζεται στην ομάδα μας για 6 μήνες και θα κληθεί να ενισχύσει περαιτέρω την αμυντική γραμμή της ομάδας.

Η διοίκηση της ΑΟΚ ΠΑΕ ΚΕΡΚΥΡΑ ευχαριστεί την ΠΑΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ για την παραχώρηση.

Του ευχόμαστε καλή αρχή και καλή επιτυχία».

Προτεινόμενα Άρθρα