Ο Σούντγκρεν πιέζει την ΑΙΚ

από AllAboutARIS

Ο Ντάνιελ Σούντγκεν θέλει να αποχωρήσει από την ΑΙΚ με προορισμό τον ΑΡΗ και δεν είναι διατεθειμένος να μείνει… με σταυρωμένα χέρια.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο Σουηδός ποδοσφαιριστής αντέδρασε στις δηλώσεις του αθλητικού διευθυντή της ΑΙΚ, για την απόσυρση του ενδιαφέροντος του ΑΡΗ για την απόκτηση του. Και μάλιστα ο ίδιος πιέζει από την μεριά του την ομάδα της Στοκχόλμης να αλλάξει την στάση της όσον αφορά την προσφορά του ΑΡΗ ο οποίος θέλει να πληρώσει τις 220.000 σε δύο δόσεις. Άγνωστο παραμένει ποια θα είναι η αντίδραση της ΑΙΚ ενώ ο ΑΡΗΣ εξακολουθεί να παρακολουθεί την υπόθεση, έχοντας δικαίωμα να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή μέχρι 31 Ιανουαρίου. 
Αν τελικά δεν αλλάξει κάτι όσον αφορά την στάση της ΑΙΚ, ο ΑΡΗΣ θεωρείται σίγουρο ότι θα αποκτήσει τον Σούντγκρεν όταν θα έχει ξανά το δικαίωμα να το πράξει, στις 30 Ιουνίου. 

To AllAboutARIS είχε ενημερώσει για το θέμα που είχε προκύψει με την στάση της ΑΙΚ νωρίτερα (https://www.allaboutaris.com/podosfairo/130562/o-aris-stin-mesi-tis-kontras-aik-sountgkren?fbclid=IwAR2umfD7ZMfTqGPm4zQ_PZNnbix1GhCsSFJZJ9NkN1cO7rZCYApFU0p062g)

Προτεινόμενα Άρθρα