Στις απαιτήσεις της ΑΪΚ "κολλάει" του Σούντγκρεν

από Γιώργος Γκάτος

Μάλιστα, όπως αναφέρουν τα Σουηδικά μέσα, ο παίκτης θα ταξιδέψει μαζί με την υπόλοιπη ομάδα για προετοιμασία στο Ντουμπάι

Η πλευρά του Ντάνιελ Σούντγκρεν και η πλευρά του ΑΡΗ τα έχουν βρει, όμως το θέμα της μεταγραφής του Σουηδού μπακ “κολλάει” εξαιτίας των απαιτήσεων της ΑΪΚ. Συγκεκριμένα, η ομάδα της Στοκχόλμης αξιώνει ένα ποσό το οποίο φτάνει στις 200 χιλιάδες απευθείας, ενώ η πλευρά των “Κίτρινων” προσφέρει αυτό το ποσό σε δόσεις. 

Όπως αναφέρουν τα Σουηδικά μέσα: “Ο Ντάνιελ Σούντγκρεν υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να πάρει μεταγραφή στον ΑΡΗ, όμως το deal δεν έχει τελειώσει. Τώρα, ο Σούντγκρεν θα ακολουθήσει την ΑΪΚ στη προετοιμασία της ομάδας στο Ντουμπάι”, για να συμπληρώσουν: “Σύμφωνα με τις πληροφορίες του fotbolldirekt.se, η πλευρά του παίκτη και ο ΑΡΗΣ έχουν συμφωνήσει στο ζήτημα του συμβολαίου και μένει μόνο η πλευρά της ΑΪΚ. Συγκεκριμένα, οι λεπτομέρειες για τον τρόπο καταβολής του ποσού.”

Τέλος, τονίζουν πως ο Σουηδός θα πάει με την ΑΪΚ στο Ντουμπάι και σε περίπτωση που “δώσουν” τα χέρια οι δύο ομάδες, ο παίκτης θα ταξιδέψει στη Θεσσαλονίκη.

Οι “Κίτρινοι” έχουν καταθέσει την πρόταση τους και περιμένουν, με την ΑΪΚ να “παίζει” παιχνίδια ενώ ξέρει πως το καλοκαίρι θα χάσει τον ποδοσφαιριστή χωρίς οικονομικά ανταλλάγματα.

Προτεινόμενα Άρθρα