Κόουτς… χάσαμε!

από AllAboutARIS

Ο Χρύσανθος Τσαλτίδης γράφει για την εικόνα στην Λιβαδειά με τον ΑΡΗ να είναι απογοητευτικά αργός και προβλέψιμος και τον Σάββα Παντελίδη να αδυνατεί να δώσει λύσεις

Μετά την ισοπαλία στην Λάρισα και την έλευση ποιοτικών ποδοσφαιριστών στην ομάδα, άπαντες περίμεναν στην Λιβαδειά αν μη τι άλλο ο ΑΡΗΣ να παρουσιάσει βελτίωση, να παίξει καλύτερο ποδόσφαιρο, να έχει καλύτερη και πιο γρήγορη ανάπτυξη και φυσικά να κερδίσει τον πρωτελευταίο Λεβαδειακό.

Το ότι ο ΑΡΗΣ έχασε από την μία και μοναδική ευκαιρία της δεύτερης χειρότερης επίθεσης δεν κάνει την ήττα πιο εύκολο να…χωνευτεί. Δεν αποτελεί δικαιολογία αυτό, όπως την παρέθεσε ο τεχνικός του ΑΡΗ μετά το ματς. Με τον Εργοτέλη ήταν ακόμα χειρότερα τα πράγματα. Είχαν 4 τελικές (οι δυο στην ίδια φάση) 3 γκολ. Το θέμα είναι τι έκανε ο ΑΡΗΣ από κει και έπειτα. ΟΚ είχε 11 τελικές (οι 9 άουτ) και είχε κατοχή 37-63%. Και; Ανούσιος, αργός, αναποτελεσματικός, χωρίς φαντασία στο παιχνίδι του, χωρίς μία κίνηση που θα μπορούσε να…γεννήσει προυποθέσεις για γκολ.

Προτεινόμενα Άρθρα