Τεσσάρα η Σαμπντόρια

από AllAboutARIS

Με τον Φάμπιο Κουαλιαρέλα να κάνει απίθανο παιχνίδι (δύο γκολ και μία ασίστ), η Σαμπντόρια επικράτησε με 4-0 της Ουντινέζε και ανέβηκε -προσωρινά- στην 5η θέση της βαθμολογίας.

Η Σαμπντόρια μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση έχοντας την κατοχή και ευκαιρίες, χωρίς ωστόσο να καταφέρει να ανοίξει το σκορ νωρίς. Οι γηπεδούχοι έκαναν το 1-0 στο 33ο λεπτό με εύστοχο πέναλτι -που κακώς υπέδειξε ο διαιτητής- του Φάμπιο Κουαλιαρέλα, που ισοφάρισε το ρεκόρ του Μπατιστούτα καθώς σκόραρε σε 11 συνεχόμενα παιχνίδια. Το σκορ δεν άλλαξε με τους φιλοξενούμενους, να έχουν μόλις μία ευκαιρία στο πρώτο μέρος και το 1-0 να είναι το αποτέλεσμα του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη η ομάδα του Μάρκο Τζανπάολο δεν είχε όρεξη για… αστεία και μετά από χέρι του Οπάκου και πάλι ο Κουαλιαρέλα (56′) έκανε το 2-0 φτάνοντας τα 143 γκολ. Δώδεκα λεπτά μετά, ο Λίνετι «κλείδωσε» την υπόθεση νίκη για την Σαμπντόρια με πλασέ μέσα από την περιοχή μετά από εξαιρετική συνεργασία των συμπακτών του και κάθετη του Σαπονάρα.

Ο απόλυτος πρωταγωνιστής της αναμέτρησης Φάμπιο Κουαλιαρέλα στο 78′ δημιούργησε το τέταρτο γκολ των γηπεδούχων για τον Γκαμπιαντίνι που από κοντά δεν αστόχησε (4-0). Έτσι η ομάδα της Γένοβας, ανέβηκε προσωρινά στην 5η θέση της βαθμολογίας και περιμένει… δώρα.

Προτεινόμενα Άρθρα