Μία ανάσα από Λάρσον (vids)

από Νίκος Παπαδόπουλος

Η επιλογή των ανθρώπων της ομάδας για το κενό του Γκάμα

H εβδομάδα που ξεκίνησε αναμένεται να είναι αυτή που θα δρομολογήσει και τις οριστικές εξελίξεις για τα μεταγραφικά του ΑΡΗ όπως φαίνεται.

Στο πλαίσιο αυτό οι “κιτρινόμαυροι” έκλεισαν ηδη το ανοικτό μέτωπο όσον αφορά την ενίσχυση της επίθεσής τους, δίνοντας τα χέρια με τον Ντάνιελ Λάρσον.

Ο 31χρονος Σουηδός συμφώνησε σε όλα με τους ανθρώπους του ΑΡΗ, οι οποίοι περιμένουν τη δική του υπογραφή αλλά και την ελευθέρας του από την Ακχισάρ, με τον ποδοσφαιριστή να είναι με τη… βαλίτσα στο χέρι τις τελευταίες δύο μέρες, για να έρθει στη Θεσσαλονίκη. 

Ο Λάρσον αγωνίζεται σε όλες τις θέσεις της επίθεσης αλλά η βασική του είναι εκείνη του πλάγιου επιθετικού, με την εκπομπή “AllAboutARIS On Air” να έχει σκιαγραφήσει το προφίλ του παίκτη τις προηγούμενες ημέρες, προαναγγέλοντας την έλευσή του. 

Ο παίκτης αγωνίζεται και ως δεύτερος φορ με μεγάλο όπλο την ταχύτητα του.

Το who is who

Στον τουρικό σύλλογο αγωνίστηκε από τον Γενάρη του 2017, έχοντας τέσσερα γκολ και τρεις ασίστ σε 46 συμμετοχές.

Ο Λάρσον ξεκίνησε την καριέρα του από την Χάκεν στην οποία αγωνίστηκε για πέντε χρόνια (2004-09) και μέτρησε 14 γκολ σε 35 συμμετοχές.

Το 2009 πήρε μεταγραφή στην Μάλμε η οποία και σημάδεψε την καριέρα του. Εκεί έμεινε μέχρι το 2013. Είχε 130 εμφανίσεις, 34 γκολ και 24 ασίστ.

Ακολούθησε το βήμα στο εξωτερικό και συγκεκριμένα στην Ισπανία, όπου αρχικά φόρεσε τη φανέλα της Βαγιαδολίδ (48 εμφ. 3γκ.3ασ. και την επόμενη σεζόν της Γρανάδα όπου έπαιξε σε μόλις τέσσερα ματς.Τον Γενάρη του 2015 έφυγε δανεικός στην Έσμπιεργκ (17 εμφ. 2 γκ. 2 ασ.), και στη συνέχεια άνοιξε για τον Σουηδό το κεφάλαιο της Τουρκίας.

Από το καλοκαίρι του 2015 και για τον επόμενο 1,5 χρόνο φόρεσε τη φανέλα της Γκαζιαντεπ σε 52 παιχνίδια (5γκ. 4ασ.) μέχρι που τον Ιανουάριο άλλαξε ομάδα όμως όχι και χώρα, συμφωνώντας με την Ακχισάρ.

Είναι διεθνής με όλες τις μικρες ομάδες της Σουηδίας, ενώ έχει χρησθεί και 5 φορές διεθνής με την πρώτη ομάδα.

Προτεινόμενα Άρθρα