Θετικό ντεμπούτο για Κόρχουτ

από Νίκος Παπαδόπουλος

Ικανοποιημένοι στον ΑΡΗ από την εμφάνιση του 30ρονου αμυντικού

Ο Μίχαι Κόρχουτ ήταν από τα πρόσωπα που είχαν ίσως λίγα παραπάνω βλέμματα πάνω τους στην “AEL FC Arena”. Κάτι που ήταν φυσιολογικό, από τη στιγμή που πραγματοποίησε το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΑΡΗ.

Ο Ούγγρος έπαιξε το πρώτο του παιχνίδι αλλά σε μία θέση που δεν είναι η φυσική του, ανταποκρινόμενος παρόλα αυτά αρκετά καλά και γεμίζοντας με ικανοποίηση τους ανθρώπους της ομάδας. 

Ο 30χρονος διεθνής μπακ, έχοντας τον ρόλο του εξτρέμ , έδειξε ότι είναι ένας ποδοσφαιριστής που παίζει απλά, τις περισσότερες φορές σε πρώτο χρόνο και με πολύ καλή αίσθηση του χώρου.

Στο πρώτο ημίχρονο ήταν αρκετά δραστήριος και από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η μεγάλη ευκαιρία με τον Ντιγκινί στο 27ο λεπτό. Στην επανάληψη δεν φάνηκε το ίδιο κυρίως λόγω του γεγονότος ότι ο Καρανίκας έμενε περισσότερο πίσω αλλά και πάλι συμμετείχε σε μία καλή στιγμή για τον ΑΡΗ, γεμίζοντας προς το τέλος για την κεφαλιά του Ντιγκινί. 

Στο αμυντικό κομμάτι έδωσε βοήθειες στον Βαλεριάνο και περιόρισαν σημαντικά τον Ντέλριτς, πλην της φάσης του 26′ με ντη σέντρα της Λάρισας από τα δεξιά που κατέληξε στη μεγάλη ευκαιρία των γηπεδούχων με τον Μπαργκάν. 

Προτεινόμενα Άρθρα