Αρχίζει να εμπιστεύεται τον εαυτό του

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ πήρε μία πολύ σημαντική νίκη στο Ρέθυμνο, δείχνοντας χαρακτήρα στο σημείο που έχασε τον έλεγχο του αγώνα και την επαφή με το σκορ, κάτι που αποδεικνύει ότι αρχίζει να εμπιστεύεται τον εαυτό και τις δυνατότητές του.

Στο Ρέθυμνο, από τα μισά της Α΄ περιόδου κι ύστερα, ο ΑΡΗΣ εκνευρίστηκε από τις αποφάσεις των διαιτητών που τον φόρτωναν, διαρκώς, με φάουλ, έχασε την ηρεμία και την υπομονή στο παιχνίδι του, γεγονός που έδωσε την δυνατότητα στου γηπεδούχους, να προηγηθούν με 47-32, 8:04, πριν το τέλος της Γ΄ περιόδου.

Σ’ εκείνο το σημείο, το… κουμπί γύρισε, ο ΑΡΗΣ επανήλθε στο παρκέ με περισσότερη ενέργεια, έπαιξε με πάθος και συγκέντρωση και κατάφερε ν’ αλλάξει τις ισορροπίες, φτάνοντας τελικά στη νίκη. Αυτή η αντίδραση είναι δείγμα της αυτοπεποίθησης που έχει η ομάδα και της εμπιστοσύνης που δείχνουν οι παίκτες, πλέον, στον εαυτό τους. Ο ΑΡΗΣ, ήξερε ότι ήταν καλύτερη ομάδα από το Ρέθυμνο και το απέδειξε στην πράξη, σημειώνοντας μία νίκη που τον ανεβάζει ακόμη περισσότερο βαθμολογικά και ψυχολογικά.

Προτεινόμενα Άρθρα