“Μπλόκο” σε Μπαρτ

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ αντιμετωπίζει σήμερα το Ρέθυμνο στις 15:30 και μία από τις προτεραιότητες των παικτών του Γιάννη Καστρίτη, θα είναι να περιορίσουν τον Στίβεν Μπαρτ, ο οποίος είναι ο "κινητήριος μοχλός" στην επίθεση, για τους Κρητικούς.

Ο Αμερικάνος γκαρντ, είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο βασίζεται όλο το επιθετικό παιχνίδι του Ρεθύμνου. Πρόκειται για έναν χαρισματικό σκόρερ, ο οποίος μπορεί να βάλει με πολλούς τρόπους την μπάλα στο καλάθι και να δημιουργήσει πρόβλημα στην αντίπαλη άμυνα.

Φέτος ο Αμερικάνος, είναι πρώτος σκόρερ του Ρεθύμνου με 18,17 πόντους μ.ο. και δεύτερος καλύτερος σκόρερ ολόκληρου του πρωταθλήματος. Είναι ο δεύτερος καλύτερος “τρίποντος” στην Basket League (με 28 εύστοχα τρίποντα) και πρώτος σε εύστοχες βολές (62). Ο Μπαρτ, είναι ο πρώτος πασέρ της ομάδας του, με 3,25 ασίστ μ.ο. και ο πρώτος σε όλο το πρωτάθλημα, σε κερδισμένα φάουλ, με 5,8 μ.ο.

Όπως γίνεται αντιληπτό και από τα παραπάνω, ο Αμερικάνος είναι ο παίκτης πάνω στον οποίο το Ρέθυμνο στηρίζει, σχεδόν τα πάντα, επιθετικά, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι, δεν υπάρχουν κι άλλοι παίκτες, τους οποίους πρέπει να προσέξει ο ΑΡΗΣ.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κιθ Κλάντον, που είναι πρώτος ριμπάουντερ (6,4) και πρώτος μπλοκέρ (1) της ομάδας του Βαγγέλη Ζιάγκου, είναι μία μονάδα που θέλει προσοχή ενώ ικανοί σκόρερ είναι οι Ελάιζα Τζόνσον, Τράβις Ντάνιελς και Μπρέισι-Ντέιβις.

Προτεινόμενα Άρθρα