"Να χτίσουμε πάνω σε αυτή τη νίκη"

από Νίκος Παπαδόπουλος

"Το χρειαζόμασταν για να πάρουμε τα πάνω μας"

Ο ΑΡΗΣ ανάσανε βαθμολογικά αλλά πήρε και μία σημαντική ψυχολογική ανάσα κόντρα στον Ήφαιστο Λήμνου, όπως επεσήμανε και ο Διαμαντής Σλαφτσάκης μετά το τέλος του ματς στο Παλέ. 

Για τον αγώνα: Καλή χρονιά σε όλους και με υγεία. Ευτυχώς το έτος μπήκε καλά για εμάς. Γνωρίζαμε την κρισμιότητα του αγώνα. Από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λέπτο δείξαμε ότι το θέλαμε περισσότερο, μαζί με την εκπληκτοιηκή στήριξη του κόσμου που ευχαριστούμε. Βρήκαμε ρυθμό μέσα από την άμυνα. Είναι μία σημαντική νίκη και πρέπει να χτίσουμε πάνω σε αυτή για να της δώσουμε αξία. Να πάμε στο Ρέθυμνο και να κερδίσουμε”.

Για την αντίδραση του μετά το τέλος του ματς: “Εκανα ένα… ουφ. Βγήκε το άγχος. Υπήρχε ένα πρέπει. Ηταν… τελικός. Στο τελευταίο λεπτό, μου έφυγε όλο το άγχος”.

Για το άγχος και την πίεση της ομάδας: “Υπήρχε πίεση ειδικά όταν ο Ήφαιστος έβαλε τα τρίποντα και μείωσε. Είχαμε όμως τη βοήθεια του κόσμου, μείναμε ψύχραιμοι, είπαμε ότι δεν πρέπει να δεχθούμε καλάθια ακόμα και αν χάσουμε κάποια σουτ”.

Για τη σημασία της νίκης από ψυχολογικής απόψεως: “Θα βοηθήσει στην αλλαγή της ψυχολογίας. Ηταν ένα αποτέλεσμα που χρειαζόμασταν για να πάρουμε τα πάνω μας. Ο Ήφαιστος είναι μία ποιοτική ομάδα και αυτό δίνει μεγαλύτερη αξία στη νίκη μας”.

Για το προηγούμενο ματς: “Αδικήσαμε τους εαυτούς μας. Ο τρόπος που χάσαμε ήταν απαράδεκτος. Τώρα όμως δείξαμε χαρακτήρα”.

Προτεινόμενα Άρθρα