Αυτούς πρέπει να προσέξει

από AllAboutARIS

Ο ΑΡΗΣ υποδέχεται την Κυριακή τον Ήφαιστο Λήμνου και το AllAboutARIS, καταγράφει τους παίκτες της νησιωτικής ομάδας, που ξεχωρίζουν με τις επιδόσεις τους, στις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες.

Ξεκινώντας από το παραγωγικό κομμάτι, ο Ήφαιστος έχει μία τετράδα παικτών, οι οποίοι προσφέρουν διψήφιο αριθμό πόντων στην ομάδα τους. πρώτος σε αυτή την κατηγορία είναι ο Τζέρι Σμιθ με 12 πόντους μ.ο. και τον ακολουθούν οι Έβανς (11,8), Μπρέιζελτον (11,5) και Γκότσερ (11). Στα ριμπάουντ, κυρίαρχος είναι ο Σον Έβανς, με 8,3 ανά παιχνίδι. Ο Αμερικάνος ψηλός, είναι πρώτος σε όλο το πρωτάθλημα, στην συγκεκριμένη κατηγορία.

Πρώτος πασέρ του Ηφαίστου, είναι ο Μπρέιζελτον με 4,1 ασίστ μ.ο. Όσον αφορά τα κερδισμένα φάουλ και τα κλεψίματα, ο Σον Έβανς και ο Τόντρικ Γκότσερ κάνουν την διφορά, με 4,6 και 1,1 αντίστοιχα. Την πρωτιά στα λάθη κατέχει ο Μπρέιζελτον με 3 μ.ο. ενώ ο Γκότσερ είναι ο παίκτης με τον περισσότερο χρόνο συμμετοχής (26:46). Τέλος, ο Σον Έβανς έχει την υψηλότερη βαθμολογία στο ranking, με 16 βαθμούς μ.ο., στο σύστημα αξιολόγησης. 

Στο κομμάτι των σουτ, αποτελεσματικότερος παίκτης στα δίποντα είναι ο Φρεϊμάνις με 50% ευστοχία, ο Γκότσερ στα τρίποντα με 40% και ο Μπρέιζελτον στις βολές, με 85%

Προτεινόμενα Άρθρα