Επιχείρησαν ληστεία έξω από τη ΓΑΔΑ και βρέθηκαν με… χειροπέδες

από AllAboutARIS

Τη… φαεινή ιδέα να επιχειρήσουν ληστεία σε δρόμο πέριξ της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής, είχαν δύο Αλγερινοί που τελικά βρέθηκαν με χειροπέδες.

Το περιστατικό συνέβη αργά το βράδυ της Κυριακής, όταν οι δύο αλλοδαποί που επέβαιναν σε μηχανή επιχείρησαν να ληστέψουν μια νεαρή γυναικά, στην οδό Μηλέων. Την προσέγγισαν και επιχείρησαν να της αρπάξουν την τσάντα με τη βία, ωστόσο, ένας από τους αστυνομικούς φρουρούς του κτιρίου της ΓΑΔΑ αντιλήφθηκε ότι κάτι συμβαίνει, ειδοποίησε τους συναδέλφους του και καταδίωξε τους δύο δράστες.
Η γυναικά αντιστεκόταν και προσπαθούσε να κρατήσει την τσάντα της ενώ μόλις οι δράστες είδαν και τον αστυνομικό να τους φτάνει προσπάθησαν να ξεφύγουν με τη μηχανή τους προς την λεωφόρο Αλεξάνδρας. Ωστόσο, ο αστυνομικός κατάφερε να τους εμποδίσει με αποτέλεσμα οι Αλγερινοί να βρεθούν στο οδόστρωμα και να συλληφθούν.
Οι δυο δράστες παραδόθηκαν στο τοπικό αστυνομικό Τμήμα Ασφάλειας για να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος τους αλλά και για να διαπιστωθεί αν εμπλέκονται και σε άλλες ληστείες.

 

Προτεινόμενα Άρθρα